Інформація
Пошук

Купити Телевізор Domotec TV 32" 32LN4100 / SMART / ANDROID RAM-1GB MEM-8GB

Виробник: Domotec
Модель: 4657

Короткий опис


Смарт – це море можливостей! Технології майбутнього поряд з нами! Дивитися улюблені передачі фільми та серіали, записувати ефіри, спілкуватися скайпом, відкривати фото та переглядати відео тепер можна за допомогою одног... Читати далі...

Короткі характеристики


Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Украина
FM-радіо - Нет
HD-формат - 720р
LED-підсвічування - Да
Smart TV - Да
Вхід вихід - HDMI|USB
Діагональ екрану (дюйм) - 32
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
5 207.00грн.


Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Смарт – це море можливостей!

Технології майбутнього поряд з нами! Дивитися улюблені передачі фільми та серіали, записувати ефіри, спілкуватися скайпом, відкривати фото та переглядати відео тепер можна за допомогою одного пристрою. Вам більше не доведеться дивитися те, що запропоновано у програмі телепередач, з телевізором Domotec TV 32 32LN4100/SMART/ANDROID RAM-1GB MEM-8GB зможете самостійно вибирати що дивитися і коли. Дана модель відмінно впорається з усіма своїми функціями роблячи ваше дозвілля більш різноманітним та змістовним.

Замовити телевізор Domotec TV 32 32LN4100 / SMART / ANDROID RAM-1GB MEM-8GB

Телевізор Domotec TV 32 32LN4100 / SMART / ANDROID RAM-1GB MEM-8GB

I.

Особливості Smart TV

«Розумний» телевізор поєднує функції звичайного телевізора і комп'ютера. Широкий спектр можливостей забезпечує можливість підключення до Інтернету. Завдяки вбудованому браузеру можна будь-якої миті подивитися онлайн відео на YuoTube, улюблені фільми або серіали.

ІІ.

Додаткові можливості

Новою моделлю телевізора від ТМ Domotec підтримуються нові технології, завдяки чому кожен із членів сім'ї без будь-яких складнощів зможе вибрати фільми та програми собі до душі. Крім цього, пристрій від торгової марки Domotec приймає кабельний цифровий сигнал DVB-C.

ІІІ.

Стильний сучасний дизайн

ТБ Domotec TV 32 32LN4100 / SMART / ANDROID RAM-1GB MEM-8GB може зайняти центральне місце в кімнаті, збираючи всю сім'ю разом. Прилад з LED-екраном тонкий та красивий, виглядає естетично та лаконічно. Тонка фронтальна рамка (Slim Frame) додає картинці на екрані реалістичності та розширює межі.

IV.

MKV відеоплеєр

Завдяки наявності вбудованого USB MKV відеоплеєра, можна переглядати мультимедіа з будь-якого цифрового портативного носія (з флешки, камери, жорсткого диска, знімного диска, карти пам'яті та ін.). Тепер ви маєте можливість слухати улюблену музику, дивитися фото на великому екрані, відкривати будь-які відеофайли.

V.

Функціональні можливості

Телевізор Domotec TV 32 32LN4100 через USB може відтворювати більшість існуючих форматів файлів, наприклад, DVD video (VOB), H.264 MKV, FLV, AVI/MP4, JPEG, MP3, TXT і багато інших. Також можна встановлювати та активно використовувати всілякі ігри, програми, віджети.

VI.

Соціальні мережі та Skype

Смарт телевізор від ТМ Domotec дозволяє скористатися соцмережами. Для цього досить просто підключити клавіатуру та можна спілкуватися, вести листування, публікувати пости. Для спілкування по відеозв'язку в Skype необхідно придбати та підключити відеокамеру. Якістю зображення та звуку ви будете абсолютно задоволені.

VII.

Простота та зручність управління

Управляти телевізором смарт дуже просто, це завдання під силу дітям, дорослим, людям похилого віку. Кожен сам може вибрати оптимальний для себе спосіб керування. Це може бути мишка, екранна чи звичайна клавіатура, пульт дистанційного керування, голос та жести.

VIII.

Співвідношення ціни та якості

Віддаючи перевагу смарт телевізору від перевіреного та надійного виробника Domotec, вам не доведеться шкодувати про свій вибір. Відмінна якість, відповідність основною вимогою сучасного споживача в тандемі з цілком доступною і виправданою вартістю, роблять телевізор Domotec TV 32 32LN4100 оптимальним рішенням.

Переваги телевізора Domotec TV 32 32LN4100:

1.

Завдяки наявності кріплення на стіну телевізор можна розмістити максимально зручно, практично не займатиме корисне місце у кімнаті.

2.

Можливість синхронізації телевізора Domotec TV 32 32LN4100 зі смартфоном або планшетом забезпечує додаткову зручність користування.

3.

Наявність функції запису програм та передач для відкладеного перегляду допоможе не пропустити нову серію улюбленого серіалу чи довгоочікувану прем'єру фільму.

4.

Більше немає необхідності чекати на наступну серію серіалу, достатньо знайти її в Інтернеті і подивитися в будь-який зручний момент.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Телевізор Domotec TV 32 32LN4100 – це повноцінний домашній медіацентр, який неодмінно стане улюбленцем усієї родини.

Характеристики
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Украина
FM-радіо Нет
HD-формат 720р
LED-підсвічування Да
Smart TV Да
Вхід вихід HDMI|USB
Діагональ екрану (дюйм) 32
Захист від дітей Нет
Вигнутий екран Нет
Кількість роз'ємів HDMI 1
Кількість роз'ємів USB 1
Кріплення на стіну Да
Бездротові інтерфейси, що підтримуються Wi-Fi
Підтримувані формати флеш-карт SD
Підтримка HDTV Да
Підтримка стандартів DVB-T2
Таймер сну Да
Тип LED підсвічування RGB LED
Тип покриття екрану Глянцевый
Тип телевізора LED
Колір Черный
Мова меню Украинский

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Телевізор Domotec TV 32" 32LN4100 / SMART / ANDROID RAM-1GB MEM-8GB, Телевізор Domotec TV 32" 32LN4100 / SMART / ANDROID RAM-1GB MEM-8GB оптом, Купити за найнижчою ціною Телевізор 2 ANDROID RAM-1GB MEM-8GB в Одесі, Телевізор Domotec TV 32" 32LN4100 / SMART / ANDROID RAM-1GB MEM-8GB за найнижчими цінами, Код товару 4657, Виробник: Domotec

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.