Інформація
Пошук

Купити Підсилювач AMP SN 905+Bluetooth

Модель: 2402

Короткий опис


Підсилювач звуку – це основний елемент аудіосистеми. Основне завдання підсилювача-це отримання сигналу від головного пристрою і посилення його напруги та струму до рівня, необхідного для нормальної роботи динаміків. Якщо... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 20
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Входи - USB
Кількість каналів - 2
Кількість стереовходів RCA - 2
Номінальна потужність (Вт) - 250
Особливості - Дисплей
Відношення сигнал/шум (дБ) - 80
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
802.78грн.

20 шт або бiльше - 624.43грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 20або більше 630.17грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Підсилювач звуку – це основний елемент аудіосистеми. Основне завдання підсилювача-це отримання сигналу від головного пристрою і посилення його напруги та струму до рівня, необхідного для нормальної роботи динаміків.


Якщо хочете звуком вразити всіх, то підсилювач AMP SN 905+BT ― це невід'ємна частина Вашої звукової системи.
Підсилювач розроблений для людей, які цінують простоту, якість звуку та функціональність, програвати улюблену музику просто як ніколи.

Як вибрати підсилювач потужності?

При виборі підсилювача потужності, на який параметр ви звертаєте увагу? Звісно, потужність. Чи якість відтворення? Ціна на нове покоління підсилювачів залежить саме від якості звуку за будь-якого показника потужності. Тому сміливо купуйте підсилювач із такою потужністю, яка потрібна. Ви можете зазначити самі або звернутися до фахівців компанії "Інформація Технологія Рішення". Для вашої зручності у нас працює ICQ-консультант.

Він би вам пояснив, що потужність підсилювача — це не тільки гучність, точніше вона залежить від показника чутливості акустичних систем.
Чим нижча чутливість акустики (буває від 83 до 105 децибел), тим потужнішим потрібен підсилювач.
«Правило» таке: зі збільшенням кількості децибелів на три потрібно подвоїти сигнал потужності.
Припустимо, чутливість при подачі на неї сигналу в 1 Ватт дорівнює 85 децибелів. Для створення звукового тиску 88 дб потрібен сигнал 2 вт. Додаємо ще 3 дБ - завдання створити 91 дБ, вирішується подвоєнням сигналу, буде 4 Ват (попередні 2 Вт помножили на 2). Дуже важливо! Розрахунки точні за умови, що ви знаходитесь за один метр від акустики. За п'ять метрів ви насилу розбиратимете слова. Тому потужність підсилювача має бути ще вищою.
«Гра» із співвідношенням чутливості та потужністю дозволяє знайти підходяще при різних поєднаннях. Три-ватний підсилювач у парі з акустикою чутливістю 105 дБ звучатиме також голосно, як і 384-ватний підсилювач при чутливості 84 дБ.

Вибір підсилювача потужності: що?

Вибирайте потужність не таку, яка підходить за розрахунками, а набагато більшу. І не тільки через те, що чим далі ви перебуваєте від акустики, то гірше чути. Щоб уникнути спотворень звуку, ніколи не ставте гучність «на повну котушку». Повинне бути чути тоді, коли гучність увімкнена не повністю.

Враховуйте відмінності чотирьох омних та восьми омних акустичних систем. Чим менший опір, тим більше навантаження для підсилювача. Інакше кажучи, 4-х омна акустика вимагає вдвічі більшої віддачі струму від підсилювача, ніж

8-ми омна.

Вибір залежить від того, яка акустика: проста чи складна для підсилювача. Залежно від розміру акустики, конструкції та іншого, підсилювачу простіше чи легше керувати динаміком. Підсилювач повинен наводити дифузор динаміка в рух і реагувати, коли сигналу немає. Про це якість скаже коефіцієнт демпфування. Чим він вищий, тим потужніший підсилювач, з гарною віддачею по струму. Але не обов'язково обирати такий підсилювач. Якщо проста акустика, то можна вибрати малопотужний підсилювач - йому під силу видати чистий звук. Але надто малопотужний підсилювач із малою кількістю дБ не дасть достатньої гучності. Як іноді буває, що при «вичавлюваній» гучності звук все одно тихий. Хтось купує дуже потужний підсилювач для дуже чутливих колонок, і потім страждає від звуку, що бить по вухах.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Основні
Виробник UKC
Країна виробник Китай
живлення Мережа 220В
Напруга 220.0 (В)
Характеристики
Кількість у ящику 20
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Входи USB
Кількість каналів 2
Кількість стереовходів RCA 2
Номінальна потужність (Вт) 250
Особливості Дисплей
Відношення сигнал/шум (дБ) 80
Регулювання Регулировка входной чувствительности
Тип Усилитель мощности
Управління Пульт ДУ
Колір Черный

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Підсилювач AMP SN 905+Bluetooth, Підсилювач AMP SN 905+Bluetooth оптом, Купити за найнижчою ціною Підсилювач AMP SN 905+Bluetooth в Одесі, Підсилювач AMP SN 905+Bluetooth за найнижчими цінами, Код товару 2402, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті