Інформація
Пошук

Купити Підсилювач CAR AMP 2000.4

Модель: 2396

Короткий опис


Підсилювач звуку CAR AMP 2000.4 Підсилювач звуку – це основний елемент аудіосистеми. Основне завдання підсилювача-це отримання сигналу від головного пристрою і посилення його напруги та струму до рівня, необхідного для ... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 5
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Кількість каналів - 4
Максимальна потужність (Вт) - 4000
Номінальна потужність (при підключенні "міст") (Вт) - 1000
Опір динаміків (Ом) - 16
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
1 992.60грн.

5 шт або бiльше - 1 549.80грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 5або більше 1 564.56грн.

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Підсилювач звуку CAR AMP 2000.4

Підсилювач звуку – це основний елемент аудіосистеми. Основне завдання підсилювача-це отримання сигналу від головного пристрою і посилення його напруги та струму до рівня, необхідного для нормальної роботи динаміків.
Якщо хочете звуком вразити всіх, то підсилювач CAR AMP 2000.4 ― це невід'ємна частина Вашої звукової системи.
Підсилювач розроблений для людей, які цінують простоту, якість звуку та функціональність, програвати улюблену музику просто як ніколи.

Які бувають підсилювачі потужності.

В автомобільних системах середнього та високого класу для досягнення високої якості звучання, більшої гучності, а також для підключення сабвуфера стає недостатньо потужності підсилювача автомагнітоли. Для вирішення цієї проблеми призначено автомобільні підсилювачі потужності. Розглянемо основні види автомобільних підсилювачів потужності, їх характеристики, а також принципи на яких треба ґрунтуватися на їх виборі.

Підсилювачі бувають 1-канальні (моноблоки), 2-х канальні, 3-х канальні, 4-х канальні, 5-ти канальні, 6-ти канальні. Так само підсилювачі діляться на клас AB (аналогові, з високою якістю посилення і не високим ККД і відповідно потужністю) та D (цифрові, високий ККД, велика потужність, низька якість).

1-канальні підсилювачі (моноблоки) використовуються в автомобільних системах, як правило, для сабвуферів. Слово моноблок при виборі підсилювача для сабвуфера означає лише те, що підсилювач може працювати на низькоомне навантаження (1-2 Ом), якщо сабвуфер розрахований на 4-8 Ом, то шукати моноблок для нього не принципово, буде достатньо і 2-х канального підсилювача , підключеного бруківкою схемою. Моноблоки переважно всі йдуть класу D, т.к. розраховані на підключення сабвуфера в автомобілі, а для саба найголовніше – хороша потужність, а не якість звуку. Також мають розвинений кросовер у низькочастотному діапазоні та виносний регулятор гучності, що дуже зручно при підключенні до штатної автомагнітоли, в якій немає вбудованого регулювання гучності сабвуфера.

2-канальні підсилювачі потужності використовуються як для пари динаміків, так і для підключення сабвуфера використовуючи мостове з'єднання, або по котушці/сабвуфер на канал підсилювача, якщо дозволяє потужність.

3-канальні підсилювачі зараз використовуються дуже рідко, т.к. всі сучасні 4-канальні підсилювачі мають можливість мостового підключення та роботи в режимі 2 каналів на акустику + 1 на сабвуфер.

4-канальні підсилювачі - найпоширеніші автомобільні підсилювачі потужності. Можуть бути використані як для чотирьох динаміків, так двох динаміків і сабвуфера, а також і для двох сабвуферів. Підсилювачі, що найбільш часто продаються і встановлюються.

5-канальні підсилювачі використовуються в автомобільній системі для посилення чотирьох динаміків та сабвуфера. Як правило, служать здешевленою альтернативою для більш якісного компонування системи, коли ставиться окремо підсилювач для акустики і окремо для сабвуфера. Також заощаджує місце.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Основні атрибути
Виробник UKC
Кількість каналів 4
Країна виробник Китай
Характеристики
Кількість у ящику 5
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Кількість каналів 4
Максимальна потужність (Вт) 4000
Номінальна потужність (при підключенні "міст") (Вт) 1000
Опір динаміків (Ом) 16

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Підсилювач CAR AMP 2000.4, Підсилювач CAR AMP 2000.4 оптом, Купити за найнижчою ціною Підсилювач CAR AMP 2000.4 в Одесі, Підсилювач CAR AMP 2000.4 за найнижчими цінами, Код товару 2396, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті