Інформація
Пошук

Купити Фен для волосся Domotec MS 0355 (2600W)

Виробник: Domotec
Модель: 3668

Короткий опис


Функціональність та надійність в одному приладі Фен по праву займає позицію лідера серед корисних побутових приладів. Практично кожному з нас щодня потрібно швидко підсушити волосся або зробити акуратне гарне укладання.... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 12
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дифузор - Нет
Захист від перегріву - Да
Керамічне покриття - Нет
Кількість насадок - 1
Кількість швидкостей - 2
Кількість температурних режимів - 2
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
312.42грн.

12 шт або бiльше - 260.76грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Функціональність та надійність в одному приладі

Фен по праву займає позицію лідера серед корисних побутових приладів. Практично кожному з нас щодня потрібно швидко підсушити волосся або зробити акуратне гарне укладання. З феном Domotec MS 0355 можна дбайливо та ефективно упорядкувати волосся, адже виглядати стильно та ефектно – природне бажання кожної людини.

Купити фен Domotec MS 0355.

Фен Domotec MS 0355

Потужний фен компанії Domotec (1600W) відрізняється максимальною ефективністю, повітря нагрівається до потрібної температури буквально за пару миттєвостей. Пристрій дозволяє самостійно регулювати швидкість подачі повітря та його температурний режим. Наявність функції "холодне повітря" дозволяє швидко та якісно зафіксувати укладання волосся.

Прилад простий, зручний та інтуїтивно зрозумілий у використанні. Модель MS 0355 від торгової марки Domotec має два температурні режими та дві швидкості подачі повітря, завдяки чому забезпечується функціональність електроприладу. Дбайливо висушити волосся і зробити гарне укладання набагато простіше, якщо функціональність фена це дозволяє.

Наявність функції автоматичного відключення у разі перегріву убереже вас від несподіваних, небажаних, небезпечних ситуацій та суттєво продовжить час експлуатації електроприладу. Спеціальна захисна сітка фена для волосся моделі MS 0355 від торгової компанії Domotec також ефективно виконує захисну функцію.

Фен для волосся Domotec MS 0355 стане незамінним аксесуаром серед ваших улюблених і часто використовуваних засобів для догляду за волоссям. Завдяки наявності спеціальної насадки, у вас з'явиться можливість не просто швидко висушити волосся (не пошкоджуючи при цьому), але і зробити красиву зачіску, без особливих зусиль досягши бажаного об'єму і форми.

Переваги фена для волосся Domotec MS 0355:

1.

Електроприлад від торгової марки Domotec відрізняється стильним сучасним дизайном (виконаний у чорному кольорі з червоним вкрапленнями).

2.

Фен для волосся Domotec MS 0355 поставляється у фірмовому впакуванні з картону. До приладу додається насадка-концентратор та інструкція з експлуатації.

3.

Прилад від компанії Domotec можна зберігати у вертикальному положенні завдяки наявності зручної петлі для підвішування – так він займатиме набагато менше корисного місця.

4.

Вибираючи подарунок близькій людині, варто звернути увагу на фен від ТМ Domotec – прилад буде однозначно корисним та доречним у кожному будинку.

6.

Надійний та функціональний електроприлад від перевіреного виробника Domotec приноситиме користь тривалий час і без нарікань.

7.

Купуючи якісний і функціональний фен, вам не доведеться витрачати додаткові кошти на ремонт або заміну приладу, що передчасно вийшов з ладу.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Фен для волосся Domotec MS 0355 – оптимальний варіант за співвідношенням ціни та надійністю електроприладу.

Характеристики
Кількість у ящику 12
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Дифузор Нет
Захист від перегріву Да
Керамічне покриття Нет
Кількість насадок 1
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 2
Концентратор Да
Потужність фена (Вт) 2600
Насадка для випрямлення волосся Нет
Незалежне регулювання швидкості та температурного режиму Да
Петелька для підвішування Да
Поворот шнура на 360 градусів Да
Регулювання швидкості Да
Режим Турбо Нет
Складна ручка Нет
Знімний сітчастий фільтр Нет
Терморегулятор Да
Тип Фен
Тип харчування Сеть 220 В
Турмалінове покриття Нет
Функція іонізації Нет
Холодне обдування Нет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Фен для волосся Domotec MS 0355 (2600W), Фен для волосся Domotec MS 0355 (2600W) оптом, Купити за найнижчою ціною Фен для волосся Domotec MS 0355 (2600W) в Одесі, Фен для волосся Domotec MS 0355 (2 низьким цінам, Код товару 3668, Виробник: Domotec

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.