Інформація
Пошук

Купити Ліхтарик BL 050-7C

Виробник: Bailong
Модель: 1102

Короткий опис


Ліхтарик BL-050-7C надходить у продаж із вбудованим зарядним пристроєм, при підключенні такого ліхтарика до зовнішнього джерела змінної напруги здійснюється підзарядка акумуляторної батареї. Акумуляторні батареї, а точні... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 200
Особливості ліхтаря - Влагостойкий
Виробник - Bailong
Режими роботи ліхтаря - Максимальный
Світловий потік (лм) - 100
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Тип діода - LED
Тип харчування - Батарейки
Тип ліхтаря - Налобный
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
41.82грн.

200 шт або бiльше - 32.39грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Ліхтарик BL-050-7C надходить у продаж із вбудованим зарядним пристроєм, при підключенні такого ліхтарика до зовнішнього джерела змінної напруги здійснюється підзарядка акумуляторної батареї.
Акумуляторні батареї, а точніше електрохімічні акумулятори - принцип зарядки таких елементів заснований на використанні оборотних електрохімічних систем. Речовини, що утворилися в процесі розряду акумулятора, під впливом електричного струму здатні відновлювати свій початковий стан. Тобто підзарядили ліхтарик і можемо далі користуватися ним. Такі електрохімічні акумулятори або окремі елементи можуть складатися з певної кількості — залежно від споживаної напруги, кількості лампочок, типу лампочок.

Ліхтарик BL 050 7C, зручний для нічної ходьби, читання, риболовлі, альпінізму, будівництва та ін. Головна перевага такого освітлювального приладу – це вільні руки під час переміщень. Еластичні, широкі кріплення тканини легко і надійно фіксуються і щільно прилягають до голови, не завдаючи дискомфорту. Завдяки регулятору можна вибрати для себе оптимально зручне розташування ліхтарика на голові. Повного заряду батарей вистачає на 5-12 годин роботи. Один з головних аксесуарів, який має бути присутнім в арсеналі відважного мандрівника або середнього любителя заміських поїздок.

Характеристики:

Кількість кристалів: 5;

Живлення ліхтарика від батарейок;

Дальність свічення: 25 метрів;

Має малу вагу і компактні розміри.

Характеристики
Кількість у ящику 200
Особливості ліхтаря Влагостойкий
Виробник Bailong
Режими роботи ліхтаря Максимальный
Світловий потік (лм) 100
Стан Новое
Країна виробник Китай
Тип діода LED
Тип харчування Батарейки
Тип ліхтаря Налобный
Кількість світлодіодів (шт.) 7

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ліхтарик BL 050-7C, Ліхтарик BL 050-7C оптом, Купити за найнижчою ціною Ліхтарик BL 050-7C Одеси, Ліхтарик BL 050-7C за найнижчими цінами, Код товару 1102, Виробник: Bailong

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.