Інформація
Пошук

Купити Ліхтарик BL A103-9C

Виробник: Bailong
Модель: 1075

Короткий опис


Світлодіодний ліхтарик BL A103-9C Ручний ліхтарик має бути у кожної людини, і краще нехай це буде світлодіодний ліхтар. Діоди, як відомо, у десятки разів перевершують лампочки розжарювання по світловіддачі та енергоспожи... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 240
Особливості ліхтаря - Влагостойкий
Виробник - Bailong
Режими роботи ліхтаря - Максимальный
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Тип діода - LED
Тип харчування - Батарейки
Тип ліхтаря - Ручной
Кількість в упаковці - 60
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
43.87грн.

240 шт або бiльше - 36.90грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 240або більше 36.90грн.

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Світлодіодний ліхтарик BL A103-9C

Ручний ліхтарик має бути у кожної людини, і краще нехай це буде світлодіодний ліхтар. Діоди, як відомо, у десятки разів перевершують лампочки розжарювання по світловіддачі та енергоспоживання. При однаковій потужності led-лампочка дасть Вам набагато яскравіший світловий потік, ніж ліхтарик із звичайною лампочкою. Ручні ліхтарі мають невеликі розміри, тому їх зручно носити із собою, щоб у потрібний момент забезпечити себе яскравим світловим променем.

Ліхтарик Bailong A103-9С має високоміцний алюмінієвий корпус, якому не страшні волога погода, пил та механічні удари. Такий ліхтарик стане Вам чудовим супутником дороги, навіть якщо це звичайний щоденний шлях додому з роботи темними провулками. Тримати ліхтар у руці зручно завдяки прогумованій основній частині корпусу. Навіть якщо руки у Вас вологі або спітніли, ліхтарик не вислизатиме. Щоб він не випадав із рук, і не загубився у темряві, діодний ліхтар оснащений наручним ремінцем.

Світловий потік ліхтарика походить від 9 невеликих діодів, загальна потужність яких становить 30 Вт. Прилад працює в одному, максимальному режимі. Яскравий світловий пучок має дальність світіння близько 20 метрів. Для маленького ручного ліхтарика це дуже добрий показник. Світла такої яскравості та дальності більш ніж достатньо для цілей, яким зазвичай служать ручні та кишенькові ліхтарі: посвітити собі під ноги у темний час доби, або знайти що-небудь увечері у траві, вільно переміщати по дому у разі відключення електрики тощо. .

Живлення світлодіодного ліхтаря походить від батарейок типу ААА. Такий вид живлення ліхтарів має велику перевагу перед рештою – звичайні батарейки коштують недорого і їх можна знайти у будь-якому магазині, як би далеко від дому Ви не знаходилися. А якщо Ви йдете з таким ліхтариком у тривалий турпохід, необхідно взяти з собою запасний комплект елементів живлення, щоб Ваше мобільне джерело світла завжди було в повній бойовій готовності.

Вибираєте Ви подарунок другові, або шукаєте собі гарний ліхтарик, у будь-якому випадку дана модель – чудовий варіант компактного освітлювального приладу з яскравим світловим променем за чудовою ціною.

Характеристики

Виробник Bailong
Тип харчування батарейки
Дальність світлового променя 20 м
Кількість діодів 9
Матеріал корпуса Алюмінієвий сплав
Потужність лампи 30.0 Вт
Особливості ліхтаря Вологостійкий | Протиударний
Виробник Bailong
Режими роботи ліхтаря Максимальний
Країна виробник Китай
Тип діодів OSL
Тип лампи Світлодіодна

* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятись від реального.
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.
* Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Характеристики
Кількість у ящику 240
Особливості ліхтаря Влагостойкий
Виробник Bailong
Режими роботи ліхтаря Максимальный
Стан Новое
Країна виробник Китай
Тип діода LED
Тип харчування Батарейки
Тип ліхтаря Ручной
Кількість в упаковці 60
Кількість світлодіодів (шт.) 9

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ліхтарик BL A103-9C, Ліхтарик BL A103-9C оптом, Купити за найнижчою ціною Ліхтарик BL A103-9C в Одесі, Ліхтарик BL A103-9C за найнижчими цінами, Код товару 1075, Виробник: Bailong

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.