Інформація
Пошук

Купити Ліхтарик GD 222

Виробник: GDLITING
Модель: 1167

Короткий опис


Ліхтар акумуляторний світильник 222 19 +28 LED Відмінний потужний і надійний ліхтар випробуваний роками, оснащений ємним акумулятором 6в 4А, який при необхідності можна легко замінити. Переносний світлодіодний ліхтар OJ-... Читати далі...

Короткі характеристики


Час роботи (година) - 20
Кількість у ящику - 12
Особливості ліхтаря - Влагостойкий
Виробник - GDLITING
Режими роботи ліхтаря - Максимальный|Сберегающий
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Тип діода - LED
Тип заряду - От сети
Тип харчування - Аккумулятор
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
250.51грн.

12 шт або бiльше - 194.75грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Ліхтар акумуляторний світильник 222 19 +28 LED 
Відмінний потужний і надійний ліхтар випробуваний роками, оснащений ємним акумулятором 6в 4А, який при необхідності можна легко замінити.
Переносний світлодіодний ліхтар OJ-222 має дальність світлового потоку більш ніж 150 м. Основне освітлення ліхтаря складається з 19 точкових світлодіодів, також є підсвічування на нижній частині ліхтаря з 28 діодів.
Пристрій, незважаючи на свої великі габарити, є досить легким. Воно зручно переноситься як за допомогою рукоятки, так і за допомогою ремінця для плечового носіння. Без сумніву, пропонована модель сподобається Вам своїм дизайном, який вдало вписується в будь-який інтер'єр природного пейзажу або кімнатної обстановки.
Ліхтар має зручну форму з широким плоским дном, його зручно ставити на якусь поверхню для того, щоб звільнити руки. Коли акумулятор повністю розрядиться, його можна зарядити від мережі за допомогою шнура, який знаходиться в самому ліхтарі під кришкою. Що теж дуже зручно - ви ніколи не втратите зарядку, і не забудете виїжджаючи у подорож.
Заряджання відбувається таким чином: знизу корпусу ліхтаря відсуньте засувку та дістаньте зарядний шнур. Вставте його в розетку, засвітиться зелений індикатор збоку ліхтаря. Заряджання не повинно тривати більше 15 годин. Під час заряджання не можна увімкнути ліхтар, інакше можуть згоріти світлодіоди та інші внутрішні компоненти ліхтаря.
Світлодіодний ліхтар OJ-222 оснащений перемикачем режимів роботи (основне світло та підсвічування), індикатором підключення до мережі, плечовим ременем для зручного перенесення.
LED ліхтарик OJ-222 - простий, зручний, легкий, з ергономічним дизайном. Він підходить для будь-яких робіт з господарства, а також для спеціальних робіт (наприклад, рятувальних).
Перевага акумуляторних ліхтарів незрівнянна із звичайними ліхтариками на батарейках. Можливість багаторазової зарядки акумулятора дозволяє значно економити час та кошти на придбання батарейок.

Розміри: 24,5 х 14 х 12 см
Маса: 930г
Характеристики
Час роботи (година) 20
Кількість у ящику 12
Особливості ліхтаря Влагостойкий
Виробник GDLITING
Режими роботи ліхтаря Максимальный|Сберегающий
Стан Новое
Країна виробник Китай
Тип діода LED
Тип заряду От сети
Тип харчування Аккумулятор
Тип ліхтаря Ручной
Колір Белый
Дальність світлового променя (м) 150
Кількість світлодіодів (шт.) 47

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ліхтарик GD 222, Ліхтарик GD 222 оптом, Купити за найнижчою ціною Ліхтарик GD 222 в Одесі, Ліхтарик GD 222 за найнижчими цінами, Код товару 1167, Виробник: GDLITING

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.