Інформація
Пошук

Купити Ліхтарик YJ 206

Виробник: Yajia
Модель: 1078

Короткий опис


Акумуляторний ліхтарик Yajia YJ-206 виріб китайської компанії Yajia Electric Appliance Лтд, яка була заснована в 1990 році і ось уже понад два десятки років спеціалізується на виробництві ліхтариків та невеликих побутови... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 120
Потужність лампи (Вт) - 3
Особливості ліхтаря - Влагостойкий|Зарядка для телефона|Оптический зум
Виробник - Yajia
Режими роботи ліхтаря - Максимальный|Сберегающий
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Тип діода - LED
Тип заряду - От сети
Тип харчування - Аккумулятор
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
83.23грн.

120 шт або бiльше - 64.78грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Акумуляторний ліхтарик Yajia YJ-206 виріб китайської компанії Yajia Electric Appliance Лтд, яка була заснована в 1990 році і ось уже понад два десятки років спеціалізується на виробництві ліхтариків та невеликих побутових приладів, а також блоків живлення. Компанія, у своїх розробках, ґрунтується на дедалі нових технологічних процесах, модернізує своє обладнання, впроваджує інноваційні ідеї, які ведуть до поліпшення якості продукції та її надійності, а також довговічності.
Світлодіодний ліхтарик працює від свинцево-кислотного акумулятора ємністю 400 mAh, який є вбудованим елементом живлення. Вилка акумулятора закривається кришечкою, що знаходиться в задній частині корпусу, акумулятор заряджається від мережі змінного струму 220 V. У ліхтарі передбачена індикація, яка показує, що ліхтарик підключений до мережі. Акумуляторна батарея має захист від перепаду напруги і короткого замикання, у неї відсутній ефект пам'яті. Заряджання приладу слід проводити при вимкненому приладі та не більше 15 годин. Також, не можна вмикати ліхтар під час заряджання, можуть перегоріти світлодіоди або інші деталі пристрою. Потужність ліхтарика 3 Вт, що дозволяє працювати близько 12 годин. Увімкнути або вимкнути ліхтарик можна кнопкою, яка розташована у верхній частині корпусу.
Корпус акумуляторного ліхтарика Yajia YJ-206 виготовлений із полімерного матеріалу (ABS). Потрійний метал полімерів забезпечує приладу необхідну еластичність, а також захист від ударів і падінь. На даний момент полімер ABS є найбільш популярним на ринку виробництва побутових приладів.
В акумуляторному ліхтарику Yajia YJ-206 передбачено два режими роботи. Перший режим забезпечує центральне (основне) висвітлення, дальність яскравого свічення до 50 метрів. Характеристики світлодіода 1*0,5 W 12 LED. Другий режим досягається додатковим освітленням з бічної панелі, розрахованої на 12 світлодіодів. Тип діодів OSL означає максимальну яскравість при економному споживанні енергії.
Акумуляторний ліхтарик Yajia YJ-206 буде чудовою підмогою в умовах відсутності електроенергії, будь то вдома або в поході, подорожі, заміському будинку. Він може служити нічником, якщо увімкнути бічне освітлення. Ліхтарик Yajia YJ-206 може бути непоганим подарунком для любителів активного відпочинку.
Характеристики
Кількість у ящику 120
Потужність лампи (Вт) 3
Особливості ліхтаря Влагостойкий|Зарядка для телефона|Оптический зум
Виробник Yajia
Режими роботи ліхтаря Максимальный|Сберегающий
Стан Новое
Країна виробник Китай
Тип діода LED
Тип заряду От сети
Тип харчування Аккумулятор
Тип ліхтаря Ручной
Колір Синий
Дальність світлового променя (м) 50
Кількість світлодіодів (шт.) 13

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ліхтарик YJ 206, Ліхтарик YJ 206 оптом, Купити за найнижчою ціною Ліхтарик YJ 206 в Одесі, Ліхтарик YJ 206 за найнижчими цінами, Код товару 1078, Виробник: Yajia

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.