Інформація
Пошук

Купити Ліхтарик YJ 2812

Виробник: Yajia
Модель: 1092

Короткий опис


Акумуляторний ліхтарик YAJIA YJ-2812 Повсякденний побутовий ліхтар YAJIA, модель YJ-2812. Завдяки компактності та невеликій вазі цей переносний ліхтар підходить практично для будь-яких цілей та потреб. Крім основного реф... Читати далі...

Короткі характеристики


Час роботи (година) - 4
Кількість у ящику - 30
Особливості ліхтаря - Влагостойкий
Виробник - Yajia
Режими роботи ліхтаря - Максимальный|Средний
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Тип діода - LED
Тип заряду - От сети
Тип харчування - Аккумулятор
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
104.14грн.

30 шт або бiльше - 86.92грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Акумуляторний ліхтарик YAJIA YJ-2812
Повсякденний побутовий ліхтар YAJIA, модель YJ-2812. Завдяки компактності та невеликій вазі цей переносний ліхтар підходить практично для будь-яких цілей та потреб. Крім основного рефлектора з 13 світлодіодами, має вбудовану нижню панель з 12 точковими джерелами світла, що дозволяє використовувати ліхтар як невеликий світильник. Заряджання акумуляторної батареї здійснюється за допомогою внутрішнього пристрою через стаціонарну мережу 220 V.
Простий ліхтар, що перезаряджається, завжди потрібно мати у себе вдома. По-перше: це зручно, завжди є незалежне джерело світла під рукою. По-друге: він не потребує особливих умов зберігання та експлуатації. І по-третє: це економічно, непотрібно витрачати гроші на придбання батарейок.
Акумуляторний ліхтарик YAJIA YJ-2812 виконаний у пластиковому корпусі, має вбудований акумулятор та внутрішню висувну вилку. Джерелом світла є 12+13 діода. Вбудований акумулятор заряджається близько 12 годин, але не варто заряджати його більше за певний час. На корпусі є індикатор заряджання. Кнопка увімкнення захищена від випадкового ввімкнення ліхтаря. Зручність конструкції полягає і в тому, що ліхтар не має різних зарядних провідних пристроїв, які постійно губляться і їх потрібно шукати. •Гумова кнопка дозволяє при першому натисканні ввімкнути нижнє підсвічування 12 діодів, при другому – вимикає підсвічування та включає 13 діодів ліхтаря, при третьому – 7 діодів ліхтаря. Висувна вилка – це гарне рішення для домашнього ліхтаря.
Варто зазначити, що ліхтар YAJIA YJ-2812 довжиною всього 170 мм і 90 мм діаметром, тому не займає багато місця, і може зберігатися там, де завжди буде під рукою. У бардачку автомобіля, у висувній шухляді шафи біля входу на горище або в сумці з інструментами. Завдяки продуманій формі пристрій лягатиме в руку таким чином, що кнопка вмикання-вимикання завжди залишається під великим пальцем. Ззаду корпусу також знаходиться майже непомітний важіль, за допомогою якого висувається складна електрична вилка. Вона використовується для заряджання вбудованого акумулятора від мережі 220 В.
Опис:
Дальність – 150м
Тривалість свічення – приблизно 5 годин
Місткість батареї 700mAH
Час життя батареї – 500 циклів
Кількість світлодіодів ліхтаря – 13 шт.
Кількість світлодіодів заднього підсвічування – 12 шт
Час зарядки – 12 годин (не більше 15)
Корпус – пластик
Два режими роботи ліхтаря – 13 або 7 світлодіодів
Індикація підключення до мережі
Гумова кнопка дозволяє при першому натисканні ввімкнути нижнє підсвічування, при другому – вимикає підсвічування та включає 13 діодів ліхтаря, при третьому – 7 діодів ліхтаря
Час життя світлодіодів – 50000 годин
Габаритні розміри 175х90х80мм
Маса 275г
Заряджання відбувається таким чином: знизу корпусу ліхтаря відсуньте засувку та дістаньте зарядний шнур. Вставте його в розетку, засвітиться зелений індикатор збоку ліхтаря. Заряджання не повинно тривати більше 15 годин. Під час заряджання не можна увімкнути ліхтар, інакше можуть згоріти світлодіоди та інші внутрішні компоненти ліхтаря.

Характеристики ліхтаря YAJIA YJ-2812:
•Кількість світлодіодів: 12+13 шт.;
•Вбудований акумулятор;
• Час роботи: 6 годин;
•Живлення: від розетки 220В;
•Дальність світіння: 150м;
•Ємність батареї 700mAh;
•Кількість світлодіодів ліхтаря: 13 шт;
•Кількість світлодіодів заднього підсвічування: 12 шт;
•Час зарядки: 12 годин (не більше 15);
•Два режими роботи ліхтаря: 13 або 7 світлодіодів;
•Індикація підключення до мережі;
•Гумова кнопка дозволяє при першому натисканні ввімкнути нижнє підсвічування 12 діодів, при другому – вимикає підсвічування та включає 13 діодів ліхтаря, при третьому – 7 діодів ліхтаря;
•Габаритні розміри 175х90х80мм;
• Корпус: пластик.

Характеристики
Час роботи (година) 4
Кількість у ящику 30
Особливості ліхтаря Влагостойкий
Виробник Yajia
Режими роботи ліхтаря Максимальный|Средний
Стан Новое
Країна виробник Китай
Тип діода LED
Тип заряду От сети
Тип харчування Аккумулятор
Тип ліхтаря Ручной
Колір Синий
Дальність світлового променя (м) 100
Кількість світлодіодів (шт.) 13

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ліхтарик YJ 2812, Ліхтарик YJ 2812 оптом, Купити за найнижчою ціною Ліхтарик YJ 2812 в Одесі, Ліхтарик YJ 2812 за найнижчими цінами, Код товару 1092, Виробник: Yajia

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.