Інформація
Пошук

Купити Ліхтарик YJ 2885SY

Виробник: Yajia
Модель: 2518

Короткий опис


Переносний ліхтар YAJIA YJ-2885 SY / 1W+22SMD / USB / радіо / MP3 плеєр / акумуляторний Переносні ліхтарі давно набули великої популярності завдяки використанню сучасних світлодіодів – економічних та довговічних джерел с... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 32
Особливості ліхтаря - Влагостойкий
Виробник - Yajia
Режими роботи ліхтаря - Максимальный|Минимальный
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Тип діода - LED
Тип заряду - От сети|USB
Тип харчування - Аккумулятор|Батарейки
Тип ліхтаря - Ручной
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
323.08грн.

32 шт або бiльше - 269.78грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Переносний ліхтар YAJIA YJ-2885 SY / 1W+22SMD / USB / радіо / MP3 плеєр / акумуляторний

Переносні ліхтарі давно набули великої популярності завдяки використанню сучасних світлодіодів – економічних та довговічних джерел світла. Такі діоди відрізняються компактністю, низьким споживанням енергії за високої яскравості та потужності, великим ресурсом напрацювання. Звичайний ліхтар, навіть найякісніший і яскравіший, нікого не здивує – у ньому немає родзинки.

Тому виробники вигадали нову фішку – радіо ліхтар. Це гаджет, в корпусі якого розташований і акумуляторний ліхтар, і радіо, і пристрій для читання музичних файлів (кардрідер) одночасно. Вибравши цю модель, Ви будете приємно вражені поєднанням невисокої вартості, якості та функціональності. Корпус пристрою виконаний з якісного та міцного пластику.

Великий рефлектор діаметром 65 міліметрів забезпечує потужний світловий промінь. Один основний та два додаткові варіанти роботи діодів (11SMD і 22SMD) дозволять вибрати оптимальний режим освітлення. Акумулятор переносного ліхтаря заряджається від мережі за допомогою спеціального шнура, що входить до комплекту. У корпусі пристрою є USB вихід для заряджання різних мобільних девайсів.

Вам подобаються хіти Metallica? Просто вставте картку пам'яті у вбудований кардрідер та насолоджуйтесь легендарною музикою. Налаштуйте популярну станцію та слухайте музику, дізнавайтеся свіжі новини – радіоприймач дарує таку можливість. Зверніть увагу, що під час заряджання від мережі (6-8 годин) забороняється включати ліхтарик і радіо. При дотриманні цих рекомендацій ліхтарі акумуляторні переносні довго радуватимуть Вас надійною роботою.

* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятись від реального.
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.
* Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Характеристики
Кількість у ящику 32
Особливості ліхтаря Влагостойкий
Виробник Yajia
Режими роботи ліхтаря Максимальный|Минимальный
Стан Новое
Країна виробник Китай
Тип діода LED
Тип заряду От сети|USB
Тип харчування Аккумулятор|Батарейки
Тип ліхтаря Ручной
Колір Белый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ліхтарик YJ 2885SY, Ліхтарик YJ 2885SY оптом, Купити за найнижчою ціною Ліхтарик YJ 2885SY в Одесі, Ліхтарик YJ 2885SY за найнижчими цінами, Код товару 2518, Виробник: Yajia

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.