Інформація
Пошук

Купити Ліхтарик YJ 6816

Виробник: Yajia
Модель: 1118

Короткий опис


Світлодіодний ліхтар Yajia YJ-6816 зразок цікавого рішення китайської компанії Yajia Electric Appliance Лтд. Компанія сміливо застосовує нові інноваційні ідеї у своїх продуктах, займається найновішими розробками у сфері ... Читати далі...

Короткі характеристики


Час роботи (година) - 10
Кількість у ящику - 60
Особливості ліхтаря - Влагостойкий
Виробник - Yajia
Режими роботи ліхтаря - Максимальный|Сберегающий
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Тип діода - LED
Тип заряду - От сети
Тип харчування - Аккумулятор|Батарейки
Дивитися усі характеристики

78.54грн.

60 шт або бiльше - 60.90грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 60або більше 61.32грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Світлодіодний ліхтар Yajia YJ-6816 зразок цікавого рішення китайської компанії Yajia Electric Appliance Лтд. Компанія сміливо застосовує нові інноваційні ідеї у своїх продуктах, займається найновішими розробками у сфері виробництва побутових електроприладів, ліхтариків та блоків живлення з 1990 року. Оригінальне дизайнерське оформлення моделі Yajia YJ-6816 ефектно виглядає на тлі багатьох інших моделей цього класу ліхтариків.
Світлодіодний ліхтар Yajia YJ-6816 оснащений вбудованим акумулятором герметичним свинцево-кислотного типу класу SLA потужністю 4V і ємністю 2400 mah. Забезпечує від шостої до восьмої години безперебійної роботи. Заряджання акумуляторної батареї здійснюється за допомогою додаткового мережного дроту (що йде в комплекті) для підключення до мережі змінного струму (220V). Акумуляторна батарея має у своїй конструкції захист від короткого замикання або від перепадів напруги. Є тільки невелике, але важливе доповнення, заряджати акумулятор не більше 15 годин, щоб не допустити виходу з ладу приладу. А також зарядка повинна відбуватися при вимкненому ліхтарі, щоб не згоріли чутливі світлодіоди або інші деталі ліхтарика. У світлодіодній панелі передбачено альтернативне живлення від трьох батарей типу D, які вставляються в нижню задню частину корпусу.
Корпус світлодіодного ліхтаря Yajia YJ-6816 виготовлений із міцного полімеру АБС, який відзначений фахівцями як еластичний, ударостійкий матеріал. АБС-пластмаса з термопластичного потрійного кополімеру широко використовується у великій раді побутових приладів.
Світлодіодний ліхтар Yajia YJ-6816 передбачає два режими роботи. Перший – це потужний світловий промінь від 27 яскравих світлодіодів типу OSL та другий, економний режим від шести вбудованих світлодіодів.
Ліхтарик оснащений відкидною ручкою, а для зручності застосування на задній панелі приладу є отвір для кріплення до стіни.
Невеликі розміри ліхтаря Yajia YJ-6816 довжина 232 мм, висота 90 мм та ширина 50 мм дозволяють ліхтарик зручно транспортувати. Ліхтарик знайде своє застосування на різних пікніках, у поході з ночівлею, на рибалці чи полюванні. Дуже ефектне оформлення зовнішнього вигляду ліхтаря принесе задоволення любителю красивих речей. Світлодіодний ліхтар Yajia YJ-6816 може бути чудовим подарунком для мандрівників та просто любителів активного відпочинку.
Характеристики
Час роботи (година) 10
Кількість у ящику 60
Особливості ліхтаря Влагостойкий
Виробник Yajia
Режими роботи ліхтаря Максимальный|Сберегающий
Стан Новое
Країна виробник Китай
Тип діода LED
Тип заряду От сети
Тип харчування Аккумулятор|Батарейки
Тип ліхтаря Ручной
Кількість світлодіодів (шт.) 33

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Ліхтарик YJ 6816, Ліхтарик YJ 6816 оптом, Купити за найнижчою ціною Ліхтарик YJ 6816 в Одесі, Ліхтарик YJ 6816 за найнижчими цінами, Код товару 1118, Виробник: Yajia

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.