Інформація
Пошук

Купити Годинник smart з трекером Q50

Модель: 3209

Короткий опис


Це девайс в першу чергу зроблений для допомоги дбайливим подітелям і на радість дітям. Kpacoчний Smart Вабу Wаtсh (Q50) від Wonlех допоможе завжди знати про місцезнаходження вашого малюка. Крім GРТ трейдера і власно годи... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 170
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вікова група - Для детей
Інтерфейси - Bluetooth
Матеріал ремінця - Резина/каучук
Оповіщення - Звуковое
Особливості - GPS
Підлога - Унисекс
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
652.72грн.

170 шт або бiльше - 507.58грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Це девайс в першу чергу зроблений для допомоги дбайливим подітелям і на радість дітям. Kpacoчний Smart Вабу Wаtсh (Q50) від Wonlех допоможе завжди знати про місцезнаходження вашого малюка. Крім GРТ трейдера і власно годинників, малюка також може за допомогою Q50 дзвонити на збережений номер або прийняти виклик від будь-якого. Додавши ви завжди зможете підчувати що прийде недалеко (ооло 5 метрів) від годин. Ще передбачений режимом ЅОЅ за допомогою йоторого, після натискання ªнопіі, прийде набір на потрібний номер. Одним словом це найкорисніший гаджет, з великим функціоналом і великолепним діячем збору. Завдяки Марту Вабу Ватс (Q50) ви не тільки позбудетеся від хвилювань, але і завжди будете подібні за безпеку вашого хлопця. Зауважимо, що ці години повністю характеризуються (інструкція і додатки). Особливості: В трейді працюють відразу дві технології: пошук через звичайну мобільну мережу (LВ) і через сходи (WRS). ніпувати Ѹaĸ справжній телефон, адже дитині доступна телефонна нижня на 10 абонентів з використанням звичайної світу. У чacax є тривожна енопія, яка допоможе оберігати малюка в небезпечній ситуації. енним оповіщенням на ваш номер. Всі можна перевірити за допомогою почуттів, що приходить з вашим хлопцем і не потрібна йому. ОLЕД еpаз дозволяе користуватися годинами навіть при яpієм муніципальному освітленні. де він знаходиться зараз. Також можна налаштувати гео-бар'єр (лозіацію де може знаходитися ваше дитя), при перерахунку цього вам прийде повідомлення. ніторинг сна і активності. Корпус годинників зроблений з ярого гіпоалергенного вода і пиленопроникаемого силиону, тому Вабу Wаtсh (Q5 безпечний для здоров'я дитини. овою упаевове з логотипом виробника Wоnlех, а ділу - у кольоровій, ертонній.

Характеристики
Кількість у ящику 170
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вікова група Для детей
Інтерфейси Bluetooth
Матеріал ремінця Резина/каучук
Оповіщення Звуковое
Особливості GPS
Підлога Унисекс
Сумісність з IOS|Android
Тип Умные часы
Тип дисплея Монохромный
Колір Салатовый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Годинник smart з трекером Q50, Годинник smart з трекером Q50 оптом, Купити за найнижчою ціною Годинник smart з трекером Q50 в Одесі, Годинник smart з трекером Q50 за найнижчими цінами, Код товару 3209, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.