Інформація
Пошук

Купити Шнур 3R-3R

Модель: 1256

Короткий опис


Опис Компонентний кабель 3rca 3rca використовується для підключення різних технічних пристроїв у відео системах, а також для підключення DVD-плеєра до телевізора. Цей кабель створений для забезпечення якісного та зручног... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 500
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Довжина кабелю (м) - 1.2
Клас якості - Original
Кількість в упаковці - 50
Тип - Переходник
Тип кабелю - RCA - RCA
Колір - Черный
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
11.07грн.

500 шт або бiльше - 8.61грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 500або більше 8.61грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Опис

Компонентний кабель 3rca 3rca використовується для підключення різних технічних пристроїв у відео системах, а також для підключення DVD-плеєра до телевізора. Цей кабель створений для забезпечення якісного та зручного інтерфейсу між різними компонентами відео та аудіо систем, а також для з'єднання портативних пристроїв.

Компонентний кабель 3rca 3rca особливо популярний і затребуваний серед споживачів, оскільки всі моделі даного кабелю поєднують у собі відмінну якість і при цьому прийнятні та низькі ціни. Інтернет магазин < Оптовик > представляє увазі клієнтів компонентні кабелі декількох моделей, які відрізняються за довжиною дроту, структурою конструкцій і видом матеріалів виробництва. На сайті магазину представлені кабелі 3rca 3rca із довжиною дроту від 1,5 м до 10 метрів. Також Дані кабелі чудово передають високочастотні сигнали без спотворень та перешкод. Екранування захищає від електромагнітних наведень та радіочастотних перешкод. Жили провідників кабелю відлиті безкисневою міддю. Завдяки використанню високих технологій та якісних матеріалів при виготовленні, всі компонентні кабелі відрізняються довговічністю та надійністю у використанні.

Призначення: для комутації домашніх та автомобільних відеосистем

Особливість: Проводи мають коаксіальну структуру з подвійним екрануванням, що найбільше підходить для передачі високочастотних модульованих сигналів.

Провідники: Безкиснева мідь OFC

Роз'єми: 3RCA-3RCA

Довжина: 1,5 метри.

Характеристики
Кількість у ящику 500
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Довжина кабелю (м) 1.2
Клас якості Original
Кількість в упаковці 50
Тип Переходник
Тип кабелю RCA - RCA
Колір Черный

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Шнур 3R-3R, Шнур 3R-3R оптом, Купити за найнижчою ціною Шнур 3R-3R в Одесі, Шнур 3R-3R за найнижчими цінами, Код товару 1256, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті