Інформація
Пошук

Пилосос промисловий Domotec MS 4411

Виробник: Domotec
Модель: 5163

Короткий опис


Користь пилососа важко переоцінити! Офісні та готельні приміщення, торгові підприємства та промислові виробництва, розважальні заклади та дитячі зони, медичні та освітні заклади, та безліч інших громадських місць, де що... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 1
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Украина
Можливість збирання рідини - Да
Довжина мережевого шнура (м) - 4.2
Захист від перегріву - Да
Індикатор заміни фільтра - Нет
Індикатор заповнення пилозбірника - Нет
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
2 499.36грн.

1 шт або бiльше - 2 086.08грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: На складі

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Користь пилососа важко переоцінити!

Офісні та готельні приміщення, торгові підприємства та промислові виробництва, розважальні заклади та дитячі зони, медичні та освітні заклади, та безліч інших громадських місць, де щодня буває велика кількість людей, потребують якісного та ретельного прибирання. Одним з ефективних рішень такого непростого завдання є універсальний пилосос Domotec MS 4411 4 в 1. Цей потужний побутовий прилад чудово справляється з сухим та вологим прибиранням, а також може збирати бруд та воду.

Замовити пилосос Domotec MS 4411

Пилосос Domotec MS 4411

I.

Функціональні особливості

Модель пилососу MS 4411 від компанії Domotec оснащена баком із високоякісної нержавіючої сталі. Прилад має ударостійку підставку на колесах. Завдяки наявності спеціальних насадок, легко і зручно на професійному рівні почистити і прибрати різні поверхні. Пилосос радує зниженим рівнем шуму, це стосується навіть інтенсивного режиму роботи.

ІІ.

Додаткові можливості

Універсальний миючий пилосос MS 4411 від торгової марки Domotec позбавить вашу оселю або будь-яке інше приміщення від бруду. Завдяки наявності повітряного НЕРА фільтра, що миється, прилад забезпечить вам кристальну чистоту і свіжість. У процесі збирання, пил, бруд та інше сміття потрапляє у спеціальний знімний контейнер, а повітря, проходячи через моторний блок та фільтр, виходить назовні.

ІІІ.

Особливості конструкції

Сучасний пилосос циклонного типу від ТМ Domotec оснащений спеціальним контейнером (як альтернатива мішку-пилозбірнику). Завдяки особливостям конструкції, бруд та пил будуть відокремлюватися від потоку повітря завдяки створюваному всередині відсіку циклонічного вихору (за рахунок відцентрової сили). Наявність контейнера та фільтра тонкого очищення повітря в приміщенні буде чистим. Поки прилад не має мішка зі сміттям та пилом, він практично не втрачає потужність всмоктування, навіть коли контейнер сповнений.

IV.

Комплектація пристрою

Пилосос Domotec MS 4411 комплектується міцним металізованим шлангом довжиною 1 м і гнучким шлангом довжиною 1.5 м, телескопічною трубою, щілинною насадкою для прибирання в важкодоступних місцях, насадкою для прибирання вологих і сухих поверхонь, коліщатками для переміщення приладу фільтром. Також до пилососу додається інструкція з експлуатації. Товар поставляється у картонній упаковці.

Переваги пилососу Domotec MS 4411:

1.

Маневреність пилососу моделі MS 4411 від компанії Domotec сприяє збільшенню швидкості збирання та комфорту в процесі роботи.

2.

Завдяки високій потужності (2200W) електроприладу MS 4411 від ТМ Domotec відмінна якість та вражаюча швидкість прибирання вас приємно здивують.

3.

Промисловий пилосос від ТМ Domotec відрізняється невеликою вагою (4.5 кг) та компактними розмірами – не зайде багато місця, можна зберігати у шафі.

4.

Віддаючи перевагу продукції від відомого, перевіреного часом та задоволеними покупцями виробника Domotec, ви платите за якість та надійність товару.

5.

Завдяки наявності функції видування забезпечується додаткова зручність користування пристроєм від компанії Domotec.

6.

Завдяки наявності НЕРА фільтра, що є збіркою пилу та сміття, можна заощадити на купівлі дорогих одноразових мішків з паперу.

7.

Завдяки високій потужності (2200W) електроприладу MS 4411 від ТМ Domotec відмінна якість та вражаюча швидкість прибирання вас приємно здивують.

8.

Пилосос подвійного призначення відмінно справляється зі збиранням у важкодоступних місцях. Завдяки довгому мережному шнуру (4.2 м) ви не будете прив'язані до розетки.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Придбання побутового пилососу Domotec MS 4411 – запорука ідеальної чистоти.

Характеристики
Кількість у ящику 1
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Украина
Можливість збирання рідини Да
Довжина мережевого шнура (м) 4.2
Захист від перегріву Да
Індикатор заміни фільтра Нет
Індикатор заповнення пилозбірника Нет
Комплект для підключення електроінструментів Нет
Матеріал бака Металл
Матеріал корпуса Нержавеющая сталь
Потужність всмоктування (Вт) 230
Насадка "Килим/Підлога" Да
Насадка для сухого та вологого прибирання підлоги Да
Об'єм пилозбірника (л) 20
Паркування вертикальная
Потужність (Вт) 3000
Прогумований корпус Нет
Тип харчування Сеть 220 В
Тип пилозбірника Мешок
Тип пилососу пылесос строительный
Тип труби всмоктування Телескопическая
Функція видування Да
Щілинна насадка Да
Електрощітка Нет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Пилосос промисловий Domotec MS 4411

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.