Інформація
Пошук

Купити Пилосос промисловий Domotec MS 4412

Виробник: Domotec
Модель: 5164

Короткий опис


.uc-btns { display: inline-block; height: 33px; line-height: 33px; padding:0 15px; width:90px; font-size:14px; text-decoration: none!important; text-transform: uppercase; background: #28abe3; color: #f... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 1
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Украина
Довжина мережевого шнура (м) - 4.2
Захист від перегріву - Да
Індикатор заміни фільтра - Нет
Індикатор заповнення пилозбірника - Нет
Комплект для підключення електроінструментів - Нет
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
5 092.20грн.

1 шт або бiльше - 3 960.60грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Чистота запорука здоровя!

Прибирання будинку – завдання не завжди просте, а якщо йдеться про магазини та торгові центри, дитячі садки, школи та університети, медичні центри та на промислових об'єктах, у будь-яких закладах, де велике скупчення людей – домогтися чистоти набагато складніше. У випадках з великими приміщеннями, без якісних та функціональних помічників швидко впоратися із завданням практично неможливо. Чудовим рішенням стане універсальний пилосос Domotec MS 4412.

Замовити пилосос Domotec MS 4412

Пилосос Domotec MS 4412

I.

Дизайн та габарити електроприладу

Корпус побутового пилососа від торгової марки Domotec у яскравому жовтому кольорі виглядає красиво, стильно та сучасно. Прилад не тільки чудово виконувати покладені на нього функції, а й радуватиме око. Модель MS 4412 відрізняється компактними розмірами при досить відчутній вазі (7.14 кг).

ІІ.

Функціональні можливості приладу

Практичний, зручний у використанні та інтуїтивно зрозумілий у використанні пилосос від компанії Domotec – незамінний помічник як у сухому прибиранні, так і у випадках, коли треба прибрати воду та бруд. Прилад відрізняється маневреністю, створений для професійного прибирання у побутових умовах та на виробництві, приміщеннях різного призначення.

ІІІ.

Потужність та можливості пилососу

Завдяки високій потужності (2000W), електроприлад від ТМ Domotec швидко і максимально якісно очистить різні поверхні від всіляких забруднень. Пилосос оснащений високотехнологічним двигуном, який відрізняється низьким рівнем шуму (це стосується навіть інтенсивного режиму роботи).

IV.

Додаткові функції пристрою

Пилосос ТМ Domotec має кнопку, що відповідає за безпеку температури для насоса. У разі частого використання запобіжна кнопка не допустить перегріву приладу шляхом автоматичного відключення насоса (через певний час включається також на автоматі).

V.

Особливості конструкції моделі MS 4412

Миючий пилосос від відомого виробника Domotec має бак із високоякісної нержавіючої сталі об'ємом 12 л, завдяки чому за один раз можна забрати досить великі ділянки забруднень. Прилад легко переміщати за собою через зручну ударостійку підставку на колесах. Спеціальні насадки допоможуть очистити поверхні різних видів якомога якісніше.

VI.

Комплектація пилососу від Domotec

Модель MS 4412 має багату комплектацію. Разом з пилососом ви отримуєте шланг і складову трубку із сталі високої якості, тканинний мішок та губчастий фільтр, функціональні насадки (для чищення килимів, щілину, насадки для збирання вологих та сухих поверхонь). Також до приладу додається інструкція. Пилосос упакований у фірмову картонну коробку.

Переваги універсального пилососу Domotec MS 4412:

1.

Пилосос Domotec MS 4412 оснащений повітряним фільтром тонкого очищення НЕРА, що миється, який забезпечить не тільки чистоту, але і свіжість повітря.

2.

Завдяки наявності різноманітних насадок, прилад від компанії Domotec справляється із забрудненнями навіть у найпростіших місцях.

3.

Модель MS 4412 відрізняється наявністю і мішка для збирання пилу, і контейнера для дрібного сміття. Індикатор заповнення пилозбірника забезпечує інформативність.

4.

Безпека роботи універсального електроприладу досягається рахунок наявності функції захисту від перегріву (в такий спосіб пилосос прослужить набагато довше).

5.

Прилад має об'ємний знімний котел (бак для води) – 6 л, а також аквафільтр об'ємом 5 л. Також є спеціальний резервуар для миючого засобу.

6.

Завдяки достатній довжині мережевого кабелю (3.9 м) та всмоктуючого шланга (1.5 м) процес збирання здійснюється швидше та комфортніше.

7.

Купуючи продукцію відомого виробника Domotec, вам не доведеться турбуватися про додаткові витрати на ремонт або заміну приладу, що передчасно вийшов з ладу.

8.

Універсальний пилосос від торгової марки Domotec на високому рівні виконує свої функції і варто розумно.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Універсальний пилосос Domotec MS 4412 може використовуватися для збирання на професійному рівні, як сухий, так і вологий.

Характеристики
Кількість у ящику 1
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Украина
Довжина мережевого шнура (м) 4.2
Захист від перегріву Да
Індикатор заміни фільтра Нет
Індикатор заповнення пилозбірника Нет
Комплект для підключення електроінструментів Нет
Матеріал бака Металл
Матеріал корпуса Нержавеющая сталь
Насадка "Килим/Підлога" Да
Насадка для сухого та вологого прибирання підлоги Да
Паркування вертикальная
Прогумований корпус Нет
Тип харчування Сеть 220 В
Тип пилозбірника Мешок
Тип пилососу пылесос строительный
Тип труби всмоктування Телескопическая
Функція видування Да
Щілинна насадка Да
Електрощітка Нет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Пилосос промисловий Domotec MS 4412, Пилосос промисловий Domotec MS 4412 оптом, Купити за найнижчою ціною Пилосос промисловий Domotec MS 4412 в Одесі, Пилосос промисловий Domotec MS 4412 за найнижчими цінами, Код товару 4

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.