Інформація
Пошук

Купити Мультиварка Domotec MS 7724 (Пластик)

Виробник: Domotec
Модель: 5671

Короткий опис


Смачно, швидко, просто! Мультиварка є багатофункціональним кухонним електроприладом з програмним керуванням, який призначається для приготування різних страв в автоматичному або напівавтоматичному режимі. Багатофункціон... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 4
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Украина
Випічка - Да
Дисплей - Да
Захист від перепадів напруги - Да
Каша - Да
Книга рецептів - Да
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
885.19грн.

4 шт або бiльше - 738.82грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Смачно, швидко, просто!

Мультиварка є багатофункціональним кухонним електроприладом з програмним керуванням, який призначається для приготування різних страв в автоматичному або напівавтоматичному режимі. Багатофункціональна мультиварка Domotec MS 7724 має 11 автоматичних програм: плов, гасіння, смаження, приготування круп, випічка, приготування йогурту, тісто, пастеризація, випікання хліба. Може, за потреби, зберігати певну температуру їжі. Додаткову зручність забезпечує функція відкладеного старту – можна помістити інгредієнти в чашу, виставити режим та час, через який прилад увімкнеться та почне готувати страву.

Мультиварка Domotec MS 7724

Корпус електроприладу виготовлений з металу та високоякісного пластику. Чаша об'ємом 5л має тефлонове покриття – їжа в процесі приготування не пригоряє, витрачається менше олії. Мультиварка проста та інтуїтивно зрозуміла у використанні. На РК-дисплеї відображаються всі необхідні дані, що дозволяє контролювати процес готування (встановлену температуру, час для приготування, що залишився, вибраний режим).

Основною особливістю мультиварки від Domotec є можливість готувати безліч страв буквально "в одну дію". Для цього треба просто закласти в чашу приладу всі необхідні інгредієнти, натиснути кнопочку (вибрати спеціальний режим або виставити потрібну температуру і час), і можна спокійно займатися іншими справами.

З мультиваркою моделі MS 7724 від компанії Domotec елементарно просто варити каші та супи, смажити м'ясо та рибу, готувати на смачні та корисні страви на пару для дітей та дорослих, довго підтримувати теплою або підігрівати вже приготовлену їжу та багато іншого. Кухонний помічник дуже простий в управлінні і в процесі роботи не вимагає постійного контролю.

Віддаючи перевагу моделі MS 7724, ви отримуєте мультиварку зі знімною чашею, знімний контейнер для приготування страв на пару, мірну склянку, супову ложку та лопатку з термостійкого пластику. У комплекті з приладом постачається кабель живлення, інструкція. Товар поставляється у фірмовій коробці-упаковці та доставляється у найкоротші терміни по всій території України.

Переваги мультиварки Domotec MS 7724:

1.

Завдяки автоматизації процесу готування, суттєво економиться час та сили господарки.

2.

Максимальний час встановлення таймера – 24 години (наприклад, завантаживши компоненти ввечері та вибравши режим – отримайте гарячий завтра до пробудження).

3.

На окрему увагу заслуговує функція, яка дозволяє робити йогурт, що виходить не тільки дуже смачним, а й натуральним.

4.

Представлена модель має ергономічні кнопки та зручний інтерфейс, завдяки якому у вас не виникне жодних проблем при експлуатації.

5.

Завдяки ергономічній формі та досить компактним розмірам прилад не займе багато місця на вашій кухні.

6.

Невелика вага мультиварки робить її дуже мобільною - легко можна переносити з місця на місце навіть брати з собою в поїздки, подорожі і відрядження.

7.

Електроприлад від надійного виробника Domotec справно виконуватиме свої функції тривалий час.

8.

Мультиварка MS 7724 від ТМ Domotec відрізняється сучасним, стильним та привабливим дизайном – гармонійно впишеться в інтер'єр.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Мультиварка Domotec MS 7724 – практичний вибір сучасних господарок.
Характеристики
Кількість у ящику 4
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Украина
Випічка Да
Дисплей Да
Захист від перепадів напруги Да
Каша Да
Книга рецептів Да
Кількість програм приготування 11
Крупа Да
Максимальний час відстрочення старту (година) 24
Матеріал корпуса Пластик
Мірна ложка Да
Призначення Бытовое
Наявність антипригарного покриття Да
Номінальна напруга 220 В
Об'єм (л) 5
Відстрочка старту Да
Покриття чаші Антипригарное
Потужність (Вт) 900
Сфера використання Fast-food
Таймер Да
Тип приладу Мультиварка
Тип управління Электронное
Гасіння Да
Колір корпусу Белый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Мультиварка Domotec MS 7724 (Пластик), Мультиварка Domotec MS 7724 (Пластик) оптом, Купити за найнижчою ціною Мультиварка Domotec MS 7724 (Пластик) в Одесі, Мультиварка Domotec MS 7724 (Пластик) : Domotec

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.