Інформація
Пошук

Праска з тефлоновим покриттям Domotec MS-2289

Виробник: Domotec
Модель: 6789
топ продажів

Короткий опис


Без праски зовсім ніяк! У кожному будинку, у кожної господині є праска. Тільки для когось процес прасування білизни – це довге і нелюбиме заняття, яке весь час хочеться відкласти на потім, а комусь гладити насолоду. І с... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 10
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Бездротова технологія - Нет
Вертикальне відпарювання - Нет
Довжина мережевого шнура (м) - 1.7
Захист від накипу - Да
Матеріал підошви праски - тефлон
Мірний стакан - Да
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
292.40грн.

10 шт або бiльше - 244.00грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Без праски зовсім ніяк!

У кожному будинку, у кожної господині є праска. Тільки для когось процес прасування білизни – це довге і нелюбиме заняття, яке весь час хочеться відкласти на потім, а комусь гладити насолоду. І справа тут не тільки в самій людині, а ще й у прасці. З якісною та функціональною праскою Domotec MS 2289 Teflon, домашня робота буде в задоволення. Прилад від відомого виробника стане чудовим рішенням для кожної сім'ї. Погладити одяг з різних тканин, постільна білизна після сушарки, штори з примхливих матеріалів - просто і швидко з праскою моделі MS 2289 Teflon.

Замовити праску Domotec MS 2289 Teflon

Праска Domotec MS 2289 Teflon

Електроприлад від торгової марки Domotec оснащений регулятором подачі пари. Підошва з тефлоновим покриттям забезпечує легкість ковзання праски по поверхні тканини, стійка до незначних механічних пошкоджень і не дряпається. Продумана конструкція підошви праски сприяє рівномірному розподілу пари – щоб зволожити тканину необхідно менше зусиль, отже процес прасування проходить комфортніше і швидше.

Завдяки функції сухого прасування можна не побоюючись гладити найпримхливіші та делікатні тканини, одяг з шовку та мережива, декорований шифоном, органзою, атласом та ін. Наявність парового удару допоможе ефективно впоратися з розгладжуванням тканини шляхом попереднього зволоження. Натисканням кнопки регулюється інтенсивність подачі пари. Праска має резервуар (об'ємом 300 мл) та функцію розбризкування води. При можливості вертикального відпарювання легко прогладжувати речі потужним струменем пари прямо на вішалці або на плічках, що дуже зручно.

При збиранні праски моделі MS 2289 Teflon від компанії Domotec використовують виключно якісну та надійну електроніку. Прилад оснащений індикатором роботи від мережі 220V та регульованим механічним терморегулятором. Наявність функції захисту від перегріву забезпечить безпеку експлуатації праски, убереже вас від неприємних непередбачених ситуацій та суттєво продовжить термін його служби.

Якісна та функціональна парова праска Domotec MS 2289 Teflon є легким та компактним приладом, що відрізняється сучасним, стильним та привабливим зовнішнім виглядом. Такий електроприлад чудово впишеться в інтер'єр вашого будинку та не займе багато місця. Завдяки малій вазі (0,7 кг) та компактним розмірам (24*10*12 см), праску зручно брати із собою у поїздки, подорожі, відрядження.

Переваги праски Domotec MS 2289 Teflon:

1.

Праска Domotec MS 2289 Teflon поставляється у картонній коробці. У комплекті з приладом є мірна склянка та інструкція з використання. Доставка товару здійснюється у найкоротші терміни.

2.

Корпус електроприладу від компанії Domotec виготовлений з високоякісного, міцного пластику красивого кольору – праска відрізняється не тільки надійністю та функціональністю, але також чудово виглядає.

3.

Система самоочищення допоможе електроприладу виконувати свої завдання тривалий час, без поломок та нарікань. Праска від торгової марки Domotec може самостійно позбавлятися від накипу, виштовхуючи її потужним струменем пари.

4.

Додаткова зручність користування праскою від Domotec забезпечується за рахунок світлової індикації роботи та наявності прозорого резервуара для води – відразу видно, коли потрібно додати.

5.

Завдяки високій потужності (1200 W), праска розгладжує складки на одязі дуже ефективно. Можливість механічного регулювання подачі пари та температурного режиму суттєво спрощують завдання.

6.

Шнур моделі праски MS 2289 Teflon від ТМ Domotec може обертатися на 360 градусів. Таким чином він довго не зношується, не створює незручностей у процесі прасування та забезпечує додаткову безпеку.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

Праска Domotec MS 2289 Teflon - фірмовий електроприлад, який відповідає вимогам сучасних господарок і стоїть абсолютно доступно.

Характеристики
Кількість у ящику 10
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Бездротова технологія Нет
Вертикальне відпарювання Нет
Довжина мережевого шнура (м) 1.7
Захист від накипу Да
Матеріал підошви праски тефлон
Мірний стакан Да
Наявність дисплея Нет
Насадка для делікатних тканин Нет
Об'єм резервуару для води (л) 0.3
Паровий носик Нет
Поворот шнура на 360 градусів Да
Постійна подача пари Нет
Потужність (Вт) 1200
Протикапельна система Нет
Регулювання подачі пари Да
Складна ручка Нет
Сухе прасування Да
Тип Бытовой
Тип харчування Сеть 220 В
Функція автовимкнення Нет
Функція розбризкування Да
Функція самоочищення Да
Чохол для зберігання та транспортування Нет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Праска з тефлоновим покриттям Domotec MS-2289

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.