Інформація
Пошук

Придбати Котел UNIQUE UN-5216 (4,3л, 24см, круглий, гранітний, з кришкою)

Виробник: Unique
Модель: UN-5216

Короткий опис


Торгова марка Unique - відома своїми традиціями створення якісного та не дорогого посуду. Котел UNIQUE UN-5216 Granite coating виготовлений з литого алюмінію з багатошаровим гранітним антипригарним покриттям. Перевага да... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 6
Виробник - Unique
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Украина
sku - UN-5216-24
Внутрішнє покриття - мрамор
Діаметр (мм) - 240
Дужка для підвішування - Нет
Кришка - есть
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
565.79грн.

6 шт або бiльше - 472.23грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Торгова марка Unique - відома своїми традиціями створення якісного та не дорогого посуду. Котел UNIQUE UN-5216 Granite coating виготовлений з литого алюмінію з багатошаровим гранітним антипригарним покриттям. Перевага даного покриття - це багатошарове покриття з декількох шарів кам'яної крихти на мінеральній основі. Таке покриття визнано одним із найбезпечніших для здоров'я людей та навколишнього середовища. Котел UNIQUE Granite coating з антипригарними властивостями, він зносостійкий та довговічний. Стильний і зручний довговічний казан UNIQUE з гранітним покриттям знайде своє місце на будь-якій кухні.

Рекомендації щодо догляду

Перед першим використанням вимийте посуд миючим засобом, промийте, просушіть. Забороняється використовувати металеві губки, а також засоби, що містять абразивні добавки та хлор. Для миття посуду можна використовувати посудомийну машину та ручне миття. Різкий перепад температур може призвести до псування покриття, тому не ставте на гарячу конфорку посуд із холодильника. Готувати їжу слід за невеликого або середнього нагрівання. Не залишайте на гарячій конфорці посуд на тривалий час. Посуд з антипригарним покриттям прослужить довше, якщо продукти помішувати в ній дерев'яними, пластиковими або силіконовими інструментами UNIQUE. Якщо ви зберігаєте посуд у стосі, використовуйте між предметами спеціальні вкладки для зберігання посуду, щоб захистити поверхню від подряпин. Діаметр посуду повинен збігатися з розміром конфорки, при використанні на газовій плиті полум'я не повинне стосуватися стінок посуду. У цьому випадку ручки менше нагріватимуться. У будь-якому випадку, щоб уникнути опіків, слід уникати різкої зміни температури при використанні виробу. Не можна мити посуд поки вона гаряча. Остудіть її до кімнатної температури.

Характеристики
Кількість у ящику 6
Виробник Unique
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Украина
sku UN-5216-24
Внутрішнє покриття мрамор
Діаметр (мм) 240
Дужка для підвішування Нет
Кришка есть
Матеріал Алюминий
Матеріал кришки Стекло
Призначення Для плиты
Об'єм (л) 4.3
Підходить для миття в посудомийній машині Да
Тип плити Индукционная|Газовая|Стеклокерамическая|Электрическая
Тринога Нет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Котел UNIQUE UN-5216 (4, , 24см, круглий, гранітний, з кришкою), Котел UNIQUE UN-5216 (4, з кришкою) оптом, Купити за найнижчою ціною Котел UNIQUE UN-5216 (4, з кришкою) у Одесі, з кришкою) за найнижчими цінами, Код товару UN-5216, Виробник: Unique

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.