Інформація
Пошук

Купити Toy пластиковий спіннер Spiner Антистрес MIX

Модель: 3359

Короткий опис


Спіннер або хенд спіннер – вражаюча новинка 2017 року! Пристрій являє собою підшипник у центрі конструкції та додаткову вагу на краях лопат або крил. Сам пристрій крутять у руках, отримуючи при цьому величезне задоволенн... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 200
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вік - Без ограничений
Кількість складових елементів (шт.) - 3
Підлога - Унисекс
Тип іграшки - Спиннер
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
11.48грн.

200 шт або бiльше - 9.84грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Спіннер або хенд спіннер – вражаюча новинка 2017 року! Пристрій являє собою підшипник у центрі конструкції та додаткову вагу на краях лопат або крил. Сам пристрій крутять у руках, отримуючи при цьому величезне задоволення. Діти у захваті

пінер, фіджет спіннер, вертушка, крутила для рук (англ. fidget spinner, hand spinner) - антистресова іграшка. У центрі спіннера знаходиться підшипник з металу або кераміки, по сторонах розташовані кілька лопатей/крил або обтяжувачів. Іграшка виготовляється з різних матеріалів, таких як латунь, нержавіюча сталь, титан, мідь та пластик. Матеріал та дизайн підшипників впливає на час обертання, тип вироблених вібрації та шуму, створюючи унікальний сенсорний зворотний зв'язок.

Спіннер рекламується як засіб допомоги людям, які мають проблеми з концентрацією уваги або відчувають занепокоєння (наприклад, СДВГ, аутизм або тривожний розлад), виступаючи в ролі механізму спуску для нервової енергії або стресу. Експерти розділилися в оцінках користі спіннера для здоров'я, дехто вважає, що він може допомогти в цих випадках, інші заперечують цю можливість і вважають, що іграшка швидше відволікає, ніж допомагає сконцентруватися.

Характеристики
Кількість у ящику 200
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вік Без ограничений
Кількість складових елементів (шт.) 3
Підлога Унисекс
Тип іграшки Спиннер

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Toy пластиковий спіннер Spiner Антистрес MIX, Toy пластиковий спіннер Spiner Антистрес MIX оптом, Купити за найнижчою ціною Toy пластиковий спіннер Spiner Антистрес MIX в Одесі, Toy пластиковий спіннер Spiner Антистрес MIX за найнижчими цінами, Код товару 3359, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.