Інформація
Пошук

Купити Камені Whiskey Stones-2 B

Модель: 1873

Короткий опис


Камені Whiskey Stones-2 B / Камені для віскі / набір каменів для віскі / кубики для віскі / багаторазовий лід Для швидкого охолодження будь-яких напоїв раніше застосовували лід, але досить швидко танув, розбавляючи водою... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 40
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
114.80грн.

40 шт або бiльше - 95.94грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

  • 40або більше 96.35грн.


Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Камені Whiskey Stones-2 B / Камені для віскі / набір каменів для віскі / кубики для віскі / багаторазовий лід

Для швидкого охолодження будь-яких напоїв раніше застосовували лід, але досить швидко танув, розбавляючи водою насичений смак. Любителі віскі здогадалися, як обійти цю проблему за допомогою дивовижного каміння для віскі. Кам'яні кубики для охолодження віскі виготовлені з м'якої гірської породи стеатиту, яка чудово акумулює і тепло, і холод. Крім того, кам'яні кубики для віскі не вбирають запахи та не подряпають скляні келихи. За допомогою охолоджуючого каміння для віскі також можна зберегти температуру і гарячі напої, такі як чай, кава або глінтвейн. Кам'яні кубики дозволять вам продовжити насолоду вашим улюбленим напоєм, не змінюючи при цьому його смаку.

Для того, щоб охолодити напій, достатньо опустити в нього заздалегідь охолоджені кам'яні кубики. Щоб продовжити час остигання кави, наприклад, можна камені для віскі заздалегідь нагріти, заливши окропом.

Ви цінуєте неповторний смак справжнього віскі?

Для того, щоб випробувати задоволення від насиченого смаку цього напою, необхідна певна температура - трохи нижче за кімнатну. Саме тому не зберігайте віскі у холодильнику та не охолоджуйте, використовуючи кубики льоду. Це докорінно неправильно.

Віддаєте перевагу віскі з колою?

Ви ще не оцінили незабутньо тонкий смак віскі. Найчастіше у Росії віскі у продажу оптимальної фортеці – 40 %. Відповідно, розбавляючи його колою, Ви втрачаєте можливість насолоди цим несхожим на інші, унікальним напоєм.

Ми пропонуємо новий спосіб «приготування» віскі ― з використанням Whisky Stones. Камені для віскі підтримують оптимальну температуру Вашого віскі до останньої краплі завдяки особливому матеріалу, з якого зроблено каміння – стеатиту.

Стеатит? Що це?

Цей камінь має безліч переваг. Екологічно чистий – недарма ще з далеких часів у народі роблять посуд із стеатитів. Не руйнується - особлива структура надає каменю м'якість і водночас неймовірну міцність. Саме ця властивість стеатиту дає можливість багаторазового використання. Все просто: використав, помив у теплій воді, відклав до наступного разу. Не входить у хімічні реакції з рідиною – хімічно інертен.

Варто зауважити, що все каміння ручної роботи. Камені для віскі піддаються якісній обробці лише досвідченим фахівцям. Зверніть увагу, що все каміння має форму кубиків.

Що входить в комплект?

У комплекті 9 каменів та чохол

* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятись від реального.
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.
* Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Характеристики
Кількість у ящику 40
Стан Новое
Країна виробник Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Камені Whiskey Stones-2 B, Камені Whiskey Stones-2 B оптом, Купити за найнижчою ціною Камені Whiskey Stones-2 B в Одесі, Камені Whiskey Stones-2 B за найнижчими цінами, Код товару 1873, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.

Нещодавно переглянуті