Інформація
Пошук

Купити Енергозберігач POWER SAVER B

Модель: 1478

Короткий опис


Енергозберігач POWER SAVER B Економія електроенергії за допомогою енергозберігаючого пристрою досягається за рахунок удосконалення та нормалізації структури електричного потоку, динамічного поглинання або звільнення реак... Читати далі...

Короткі характеристики


Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
83.23грн.


Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Енергозберігач POWER SAVER B


Економія електроенергії за допомогою енергозберігаючого пристрою досягається за рахунок удосконалення та нормалізації структури електричного потоку, динамічного поглинання або звільнення реактивної потужності, скорочення втрат на опір, усунення стрибків напруги в мережі.
Тепер ви зможете заощаджувати 5–30% щомісячних витрат на оплату електроенергії! А якщо ви користуєтеся великою кількістю побутових електроприладів, то вам енергозберігаючий пристрій стане справжньою знахідкою!
Як працює це диво-винахід? Енергозберігаючий пристрій підключається до ланцюга «генератор-навантаження» паралельно навантаженню після електролічильника. При цьому реактивні струми здійснюють локальні коливання між індуктивними елементами навантаження і статичним перетворювачем, а не циркулюють по мережі змінного струму між трансформатором живлення і навантаженням.
Статичний перетворювач SmartBoy контролює та активно покращує коефіцієнт потужності ваших персональних та професійних приладів.
Для раціонального використання даного обладнання його необхідно встановити в розетку поруч із першим (найближчим) навантаженням від лічильника. Це дозволяє визначити все навантаження до лічильника та відповідно регулювати коефіцієнт потужності.

особливості:
згладжування перепадів напруги у мережі, що мінімізує необумовлені втрати потужності;
мінімізація необумовлених гармонік напруги;
зменшення робітничого опору.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Економія електроенергії до 15-45% Так
  • Однофазний 90-200 В
  • Максимальна вологість повітря 85%
  • Допустиме навантаження 5кВт – 19 кВт
  • Вага: 220 гр
  • Розміри: 12см х 7см х 4см
Характеристики
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Енергозберігач POWER SAVER B, Енергозберігач POWER SAVER B оптом, Купити за найнижчою ціною Енергозберігач POWER SAVER B в Одесі, Енергозберігач POWER SAVER B за найнижчими цінами, Код товару 1478, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.