Інформація
Пошук

Купити Епілятор Smooth Away

Модель: 1329

Короткий опис


Набір для депіляції Smooth Away Vibe Набір для безболісної депіляції Smooth Away Vibe - нововведення, яке призначене для видалення небажаного волосся і розраховане на такі чутливі місця як пахви, зона бікіні, обличчя, і ... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 120
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Бритовна насадка - Нет
Можливість вологого гоління - Нет
Можливість вологої епіляції - Нет
Можливість промивання - Нет
Кількість насадок - 10
Косметичка - Нет
Насадка для зони бікіні - Да
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
47.15грн.

120 шт або бiльше - 39.36грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Набір для депіляції Smooth Away Vibe

Набір для безболісної депіляції Smooth Away Vibe - нововведення, яке призначене для видалення небажаного волосся і розраховане на такі чутливі місця як пахви, зона бікіні, обличчя, і ніжки.

У цьому наборі немає лез, гарячих інструментів та інших пристроїв, що дуже популярні і є практично в кожного. Хто голить ніжки, той стикався з проблемою, при використанні бритви з'являються дрібні пухирці, шкіра трохи шорстка при погладжуванні, відчувається кожна колюча волосина, в міру відростання. Як же хочеться, щоб гладкість була присутня відразу після видалення волосся і трималася пристойний час, думаєте, неможливо? Зовсім можливо, з таким як смус евей Ви неодмінно відчуєте різницю, яка відрізняє набір від інших пристроїв.

Вас неодмінно порадує сам результат: ніжки (або інша область, де Ви прибираєте волоски) виглядатиме доглянутою, без єдиного волосся. Щоб шкіра після процедури залишалася без подряпин і роздратування, не варто сильно натискати на інструмент, а легенько проводити обрану ділянку тіла. Використовуючи набір для депіляції, створюється ефект скрабу, адже на так званих подушечках розташований спеціальний гель і кристалики, що чудово відлущує шкіру, що огрубіла, разом з волосками.


Набір для депіляції гладкі ніжки з вібрацією не потрібно порівнювати з пемзою або наждачним папером, ті, хто хоч раз користувався цим набором (правильно підходив до церемонії видалення волосся), залишилися задоволені і радили його своїм близьким людям, як чудовий засіб. А то й зовсім купували його на подарунок, презент. У комплекті є вібраційний блок, дві основи різного розміру, десять дисків для основ, сумочка для зручного зберігання, покрокова інструкція.

Характеристики
Кількість у ящику 120
Стан Новое
Країна виробник Китай
Бритовна насадка Нет
Можливість вологого гоління Нет
Можливість вологої епіляції Нет
Можливість промивання Нет
Кількість насадок 10
Косметичка Нет
Насадка для зони бікіні Да
Насадка для пілінгу Да
Насадка для точкового видалення волосся Нет
Насадка для чутливих зон Нет
Плаваюча епіляційна головка Нет
Плаваючі головки для гоління Нет
Система масажу Нет
Стаціонарний зарядний пристрій Нет
Тип харчування Батарейки
Тип приладу Эпилятор
Щіточка для чищення Нет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Епілятор Smooth Away, Епілятор Smooth Away оптом, Купити за найнижчою ціною Епілятор Smooth Away в Одесі, Епілятор Smooth Away за найнижчими цінами, Код товару 1329, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.