Інформація
Пошук

Калькулятор KK 808

Модель: 0421

Короткий опис


Опис: Настільний калькулятор KK-808V 8-розрядний ― дуже потрібна, зручна річ. Дозволить Вам легко провести найскладніші обчислення за лічені секунди. Живлення від звичайної батареї. Виробник Kenko Тип Простий калькул... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 200
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Вид - Настольный
Довжина (мм) - 140
Кількість в упаковці - 100
Розрядність - 8
Тип - Простой калькулятор
Колір - Белый
Ширина (мм) - 110
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
49.61грн.

200 шт або бiльше - 41.41грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: На складі

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Опис:

Настільний калькулятор KK-808V 8-розрядний ― дуже потрібна, зручна річ. Дозволить Вам легко провести найскладніші обчислення за лічені секунди. Живлення від звичайної батареї.

Виробник Kenko
Тип Простий калькулятор
Вид Настільний
Країна виробник Китай
Розрядність 8.0
Габарити 14*11*2,6 см

- Високоякісний дисплей на 8 розрядів;

- Високі пластикові клавіші;

- Зміна знака + / -;

- Подвійне харчування;

- Вбудована пам'ять значень (1 регістр).

Настільний калькулятор використовують у роботі багатьох фахівців різних галузей і сфер діяльності, найчастіше це бухгалтери, економісти, діловоди, офісні працівники, продавці та інші працівники торгівлі. Також калькулятор допомагає школярам та студентам у освоєнні навчального матеріалу, переважно у точних науках. Не зайвим буде такий електронний рахунковий пристрій і в домашньому господарстві, наприклад, порахувати витрати та сімейний бюджет на місяць, заповнити податкову декларацію тощо.

Калькулятор Kenko KK-808V відноситься до обліково-бухгалтерських калькуляторів, має середні габарити і високі зручні клавіші, які підходять для швидкісного введення чисел при великих розрахунках. Якщо Вам потрібно підсумувати безліч чисел, то робити це на таких клавішах набагато зручніше, ніж на низьких кнопках.

Настільний калькулятор КК-808 не має розширених функцій, але має все необхідне для арифметичних обчислень та простих розрахунків. У цій моделі є клавіша, яка робить скидання останнього введеного числа (на випадок помилкового введення), клавіші включення та відключення приладу, кнопка зміни знака з плюсу на мінус, та у зворотному порядку. За допомогою цього калькулятора можна зробити розрахунок відсотків, а також витягти квадратний корінь з числа.

Для багаторівневих розрахунків є 1 осередок пам'яті, калькулятор запам'ятає результат обчислення для того, щоб Ви могли використовувати його в інших розрахунках. Число, яке залишиться в електронній пам'яті пристрою, надалі можна додавати або віднімати, інші арифметичні дії з ним не можливі.

Прилад має рідкокристалічний дисплей з високою роздільною здатністю, чіткими великими цифрами та розрядністю 8 знаків. Працює калькулятор від батареї та сонячної енергії, це дає можливість економити заряд батареї при експлуатації приладу в денний час.

Характеристики
Кількість у ящику 200
Стан Новое
Країна виробник Китай
Вид Настольный
Довжина (мм) 140
Кількість в упаковці 100
Розрядність 8
Тип Простой калькулятор
Колір Белый
Ширина (мм) 110

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Калькулятор KK 808

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.