Інформація
Пошук

Купити Лазерна указака (зелена) LASER GREEN

Модель: 1115

Короткий опис


Зелена лазерна указка LASER GREEN Зелена лазерна указка це маленький пристрій, що на вигляд нагадує ручку, створює не тільки яскраву точку на спрямованому предметі, але і видимий всім навколишнім промінь до 10 км в довжи... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 100
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Кількість в упаковці - 25
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
114.80грн.

100 шт або бiльше - 95.94грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Зелена лазерна указка LASER GREEN

Зелена лазерна указка це маленький пристрій, що на вигляд нагадує ручку, створює не тільки яскраву точку на спрямованому предметі, але і видимий всім навколишнім промінь до 10 км в довжину.

Зелена лазерна вказівка потужний лазер, лазерний вказівник Лазерна вказівка - портативний генератор електромагнітних хвиль видимого діапазону у вигляді вузькоспрямованого променя. На відміну від звичайних лазерів червоного кольору, які проектують лише маленьку точку на предметі, ручка - указка створює яскраву точку на спрямованому предметі, і видимий всім навколишнім промінь до 15 км завдовжки. Зелений лазерний промінь відмінно і, особливо ефектно, видно у сутінках, вночі та/або тумані.

Високотехнологічний подарунок - лазерний промінь можна використовувати в якості вказівки для викладання, а також, на різноманітних презентаціях, тренінгах, семінарах і т. д., т. к., лазер відмінно видно, навіть на яскравих екранах; астрологічних цілях, для вивчення нічного неба, т. к. за допомогою лазера, легко можна вказати, на зірку, що цікавить Вас; як покажчик свого місцезнаходження на місцевості, при всіляких походах, експедиціях, т. к. по проеціруемому променю, легко можна визначити, звідки він бере свій початок; дослідних цілях; процесі здійснення будівельних робіт; якість прицілу для зброї; для інших цілей.

Увага , не спрямовуйте лазер у вічі, зберігайте від дітей, не розбирайте лазерну указку, крім як з метою встановлення батарейок! Виробник настійно рекомендує: виймати батарейки з указки, коли вона не використовується; не утримувати кнопку увімкнення лазера довше 2 хвилин.

Цей незабутній подарунок упакований у футляр, обшитий чорною замшею, всередині якого, у спеціальному замшевому ложементі розміщується указка, дві батарейки типу ААА виглядає дуже презентабельно.

Характеристики:

  • Довжина хвилі: 532 nm
  • Температура зберігання: -10-50 °С.
  • Робоча напруга: 3V.
  • Живлення: 2 батареї типу ААА (входять до комплекту).
  • Бачний всім навколишнім промінь до 10 км завдовжки.
  • Матеріал: корпус - високоякісний анодований алюміній з відведенням тепла, залізо, електронні компоненти (металевий корпус у вигляді ручки).
  • Розміри вказівки:
  • довжина ручки – указки: 16 см;
  • діаметр: 15 см.

Комплектація :

  • 1х указка
  • 2х батареї ААА
  • 1х футляр для зберігання
  • 1х упаковка.

* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятись від реального.
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.
* Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Характеристики
Кількість у ящику 100
Стан Новое
Країна виробник Китай
Кількість в упаковці 25

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Лазерна указака (зелена) LASER GREEN, Лазерна указака (зелена) LASER GREEN оптом, Купити за найнижчою ціною Лазерна указака (зелена) LASER GREEN в Одесі, Лазерна указака (зелена) LASER GREEN за найнижчими цінами1, Код :

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.