Інформація
Пошук

Купити Карсет YOGA SLIMMING NY 04

Модель: 4440

Короткий опис


Корсет Sculpting Clothes / Корсет для схуднення і підтяжки фігури Кожна дівчина стурбована своєю фігурою, вічні дієти, підрахунки калорій та заняттям спорту, зовсім не залишають часу на відпочинок та веселе проведення ча... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 100
Стан - Новое
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
110.70грн.

100 шт або бiльше - 86.10грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Корсет Sculpting Clothes / Корсет для схуднення і підтяжки фігури

Кожна дівчина стурбована своєю фігурою, вічні дієти, підрахунки калорій та заняттям спорту, зовсім не залишають часу на відпочинок та веселе проведення часу з друзями. Не завжди тонка талія залежить від кількості з'їденої їжі, часто, тонкість талії і підтягнутий животик - результати багатогодинних занять на тренажерах або фітнесі. Але, далеко, не всі мають можливість відвідувати спортивні тренування і тримати правильний спосіб життя.

До Вашої уваги представляємо Корсет для схуднення та підтяжки фігури Sculpting Clothes , який допоможе Вам отримати бажану осиню талію без обов'язкових фізичних навантажень! За рахунок широкого розміру та висоти виробу - корсет охоплює всі проблемні зони, від декольте до стегон, що дозволяє приховати зайві сантиметри і не видає себе під одягом.

Унікальний корсет Sculpting Clothes виготовлений із міцного латексного матеріалу, який активно бореться з "апельсиновою кіркою" та жировим прошарком, не пропускаючи тепло Вашому тілу назовні, тобто накопичене тепло прямо впливає на жирові відкладення та стимулює їх руйнування. Також Корсет для схуднення Sculpting Clothes покращує поставу і підтримує спину, тим самим не дає Вам почати сутулитися, а навпаки. Ходити, розправивши плечі та гордо тримаючи голову.

Ви зможете самостійно стежити за результатами вашого схуднення, оскільки спеціальні застібки-гачки розташовані в три ряди, застібаючи пояс Ви бачитимете на скільки рядків Ви пострункішали! Щільний корсет Sculpting Clothes відмінно підійде для заняття спортом, його можна одягати на спортивну майку, корсет захистить Вашу спину від перенавантаження, а так само буде правильно розподіляти напругу по всій спині. А завдяки латексовому покриттю, все тепло за тренування, не покине так швидко Ваше тіло, унікальний корсет для покращення форми фігури, направить весь запал і тепло на боротьбу з зайвою вагою!

  • Компактний розмір у складеному стані;
  • Відмінне доповнення до правильного харчування та спортивних тренувань;
  • Підтримує спину;
  • Поліпшує поставу;
  • Непомітний під одягом;
  • Охоплює всю проблемну зону;
  • Не створює складок;
  • Впливає теплом, що виділяється Вашим тілом;
  • Простота використання;
  • Стимулює схуднення та підтягування м'язів після пологів;
  • Не викликає алергічних реакцій на тілі;
  • Немає сторонніх запахів.

* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятись від реального.
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження.
* Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Характеристики
Кількість у ящику 100
Стан Новое

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Карсет YOGA SLIMMING NY 04, Карсет YOGA SLIMMING NY 04 оптом, Купити за найнижчою ціною Карсет YOGA SLIMMING NY 04 в Одесі, Карсет YOGA SLIMMING NY 04 за найнижчими цінами, Код товару 4440, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.