Інформація
Пошук

Праска з керамічним покриттям Domotec MS 2202 (Червоний)

Виробник: Domotec
Модель: 4212

Короткий опис


Утюг входити в десятку найкорисніших і необхідних побутових приладів! Користь утюгу переоцінити складно. Практично кожен день використовується цей домашній помічник. Щоб часто використовувані прилади справно виконували ... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 12
Виробник - Domotec
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Бездротова технологія - Нет
Вертикальне відпарювання - Нет
Довжина мережевого шнура (м) - 1.7
Жолобок для гудзиків - Нет
Захист від накипу - Да
Матеріал підошви праски - керамика
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
468.63грн.

12 шт або бiльше - 391.14грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: На складі

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Утюг входити в десятку найкорисніших і необхідних побутових приладів!

Користь утюгу переоцінити складно. Практично кожен день використовується цей домашній помічник. Щоб часто використовувані прилади справно виконували свої функції, служили довго і надежно, необхідно ретельно підходити до вибору виробника і моделі. Практично всім основним побажанням сучасних пані відповідає пара праска Domotec MS 2202 Ceramic. Можливості електроприладу дозволяють дбайливо та ефективно прасувати одяг із самих різних тканин, речі від постільної білизни до курток та пуховиків можна легко відпарювати та прасувати з урахуванням особливостей матеріалів, з яких вони виготовлені.

Замовити утюг Domotec MS 2202 Ceramic

Утюг Domotec MS 2202 Ceramic

Завдяки високій потужності 2200 W, утюг від торгової марки Domotec допоможе максимально швидко та ефективно пропрасувати речі. Корпус електроприладу виготовлений із міцного пластику високої якості. Інформативність вноситься завдяки прозрачному резервуару для води – одразу видно, коли необхідно долити. Підошва праски з металокераміки не боїться незначних механічних пошкоджень і не дряпається; відмінно ковзає по будь-якій тканині. Форма підошви ретельно продумана і дозволяє швидко і просто розгладжувати складки.

Будь-яка побутова техніка вимагає дотримання правил експлуатації та правильного догляду. У випадку з паровим утюгом моделі MS 2228 Ceramic від компанії Domotec все просто - прилад вміє сам про себе подбати! Система самоочищення регулярно позбавляє утюг від накипу, зберігаючи тривалу подачу пари та підвищуючи ефективність прасування. Відбувається це шляхом виштовхування смітинок і накипу з праски потужним струменем парі. Додаткову зручність і безпеку користування приладом забезпечує особливе кріплення мережевого шнура, який може обертатися на 360 градусів, дозволяючи вільно переміщувати утюжок по поверхні прасувальної дошки.

Електроприлад від ТМ Domotec відрізняється надійною електронікою та високою якістю збірки. За допомогою особливої конструкції підошви, пара розподіляється по ній рівномірно, отже, тканина увлажнюється швидше, а сам процес прасування вимагає менше години та зусиль. Поверхня підошви Ceramic Coating - перевага утюгу від Domotec, оскільки забезпечує гладке ковзання завдяки особливому розташуванню парових відвернень. Пара подається в автоматичному режимі з силою до 50 г/хв, підлаштовується під необхідну температуру, що забезпечує додаткове зручність.

Особливим перевагою моделі MS 2202 Ceramic від ТМ Domotec є функція парового удару (максимум – 140 г/хв), завдяки якій можливе вертикальне відпарювання. Таким чином можна упорядкувати одяг, розмістивши її на плічка або вішалку. За допомогою парового удару та парового відпарювання легко і швидко можна розгладити навіть найглибші складки. Наявність таких функцій істотно розширює функціональні можливості електроприладу. Пором можна обробляти одяг з особливо примхливих матеріалів, яким протипоказане сухе прасування.

Переваги парового керамічного утюгу Domotec MS 2202:

1.

Прилад від торгової марки Domotec відрізняється привабливим зовнішнім виглядом. Завдяки стильному сучасному дизайну, утюг відмінно впишеться в інтер'єр.

2.

Віддаючи перевагу продукції від перевіреного виробника Domotec, ви платите за функціональність і якість, а отже Ви точно не пошкодуєте про покупку.

3.

У комплекті з утюгом моделі MS 2228 є мірна склянка. Прилад поставляється у фірмовій упаковці і до нього додається інструкція з експлуатації.

4.

Парова утюг від відомої компанії Domotec відрізняється малою вагою (всього 1.1 кг) - рука довго не буде втомлюватися в процесі прасування.

5.

З огляду на компактні розміри (29*11,6*14,5 см) електроприлад Domotec MS 2228 не займе багато місця на поліці і відмінно впишеться в інтер'єр.

6.

Надійність і якість парового утюгу від популярного виробника Domotec - працюватиме довго і без нарікань.

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Максимально вигідна ціна

З паровим утюгом Domotec MS 2202 Ceramic сучасна пані зможе справлятися з домашньою роботою швидко та ефективно - у вас завжди буде залишатися досить часу на собі та сім'ю.

Характеристики
Кількість у ящику 12
Виробник Domotec
Стан Новое
Країна виробник Китай
Бездротова технологія Нет
Вертикальне відпарювання Нет
Довжина мережевого шнура (м) 1.7
Жолобок для гудзиків Нет
Захист від накипу Да
Матеріал підошви праски керамика
Мірний стакан Да
Наявність дисплея Нет
Насадка для делікатних тканин Нет
Об'єм резервуару для води (л) 0.25
Паровий носик Нет
Поворот шнура на 360 градусів Да
Постійна подача пари Да
Потужність (Вт) 2200
Протикапельна система Да
Регулювання подачі пари Да
Складна ручка Нет
Сухе прасування Да
Тип Бытовой
Тип харчування Сеть 220 В
Збільшена вирва для затоки води Нет
Функція автовимкнення Нет
Функція розбризкування Да
Функція самоочищення Нет
Чохол для зберігання та транспортування Нет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Праска з керамічним покриттям Domotec MS 2202 (Червоний)

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.