Информация
Поиск

Утюг с керамическим покрытием Domotec MS 2202 (Красный)

Производитель: Domotec
Код Товара: 4212

Краткое описание


Праска входить в 10-ку найбільш корисних і потрібних побутових приладів!Користь праски переоцінити складно. Практично кожен день використовується цей домашній помічник. Щоб прилади, що часто використовуються, справно в... Читать далее...

Краткие характеристики


Количество в ящике - 12
Производитель - Domotec
Состояние - Новое
Страна производитель - Китай
Беспроводная технология - Нет
Вертикальное отпаривание - Нет
Длина сетевого шнура (м) - 1.7
Желобок для пуговиц - Нет
Защита от накипи - Да
Материал подошвы утюга - керамика
Смотреть все характеристики

Нашли дешевле ?
468.63грн.

12 шт или больше - 391.14грн.
Для получения этой цены свяжитесь с менеджером

  • Наличие: В наличии

Дополнительная информация:
Доставка товара?

Доставка товара?

Мы отправим ваш заказ в любую точку Украины!

У Вас есть вопросы?

У Вас есть вопросы?

Ответим на Ваши вопросы в чате или по телефону с 8:00 до 14:00

Праска входить в 10-ку найбільш корисних і потрібних побутових приладів!

Користь праски переоцінити складно. Практично кожен день використовується цей домашній помічник. Щоб прилади, що часто використовуються, справно виконували свої функції, служили довго і надійно, необхідно ретельно підходити до вибору виробника і моделі. Практично всім основним побажанням сучасних господинь відповідає парова праска Domotec MS 2202 Ceramic. Можливості електроприладу дозволяють дбайливо і ефективно прасувати одяг із самих різних тканин, речі від постільної білизни до курток і пуховиків можна легко відпарювати і прасувати з урахуванням особливостей матеріалів, з яких вони виготовлені .

Замовити праску Domotec MS 2202 Ceramic

 

Праска Domotec MS 2202 Ceramic

Завдяки високій потужність 2200 W, праска від торгової марки Domotec допоможе максимально швидко і ефективно пропрасувати речі. Корпус електроприладу виготовлений з міцного пластику високої якості. Інформативність вноситься завдяки прозорому резервуару для води - одразу видно, коли необхідно долити. Підошва праски з металокераміки не боїться незначних механічних пошкоджень і не дряпається; відмінно ковзає по будь-якій тканині. Форма підошви ретельно продумана і дозволяє швидко і просто розгладжувати складки. 

Будь-яка побутова техніка вимагає дотримання правил експлуатації і правильного догляду. У випадку з паровою праскою моделі MS 2228 Ceramic від компанії Domotec все просто - прилад вміє сам про себе подбати! Система самоочищення регулярно позбавляє праску від накипу, зберігаючи тривалу подачу пари і підвищуючи ефективність прасування. Відбувається це шляхом виштовхування смітинок і накипу з праски потужним струменем пари. Додаткову зручність і безпеку користування приладом забезпечує особливе кріплення мережевого шнура, який може обертатися на 360 градусів, дозволяючи вільно переміщувати праску по поверхні прасувальної дошки.

Електроприлад від ТМ Domotec відрізняється надійною електронікою і високою якістю збірки. За допомогою особливої конструкції підошви, пар розподіляється по ній рівномірно, отже, тканина зволожується швидше, а сам процес прасування вимагає менше часу і зусиль. Поверхня підошви Ceramic Coating - перевага праски від Domotec, так як забезпечує гладке ковзання завдяки особливому розташуванню парових отворів. Пара подається в автоматичному режимі з силою до 50 г/хв, підлаштовується під необхідну температуру, що забезпечує додаткову зручність.

Особливою перевагою моделі MS 2202 Ceramic від ТМ Domotec є функція парового удару (максимум - 140 г / хв), завдяки якій можливо вертикальне відпарювання. Таким чином можна привести в порядок одяг, розмістивши її на плічка або вішалку. За допомогою парового удару і парового відпарювання легко і швидко можна розгладити навіть найглибші складки. Наявність таких функцій істотно розширює функціональні можливості електроприладу. Пором можна обробляти одяг з особливо примхливих матеріалів, яким протипоказане сухе прасування. 

Переваги парової керамічної праски Domotec MS 2202:

1.

Прилад від торгової марки Domotec відрізняється привабливим зовнішнім виглядом. Завдяки стильному сучасносному дизайну, праска відмінно впишеться в інтер'єр.

2.

Віддаючи перевагу продукції від перевіреного виробника Domotec, ви платите за функціональність і якість, а отже Ви точно не пошкодуєте про покупку.

3.

У комплекті з праскою моделі MS 2228 є мірний стакан. Прилад поставляється у фірмовій упаковці і до нього додається інструкція з експлуатації.

4.

Парова праска від відомої компанії Domotec відрізняється малою вагою (всього 1.1 кг) - рука тривалий часом не буде втомлюватися в процесі прасування.

5.

З огляду на компактні розміри (29*11,6*14,5 см), електроприлад Domotec MS 2228 не займе багато місця на полиці і відмінно впишеться в інтер'єр.

6.

Надійність і якість парової праски від популярного виробника Domotec - працюватиме довго й без нарікань.

 

Ви можете бути впевнені

 
 
 
 
 

Тільки якісний товар

 

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

 

Максимально вигідна ціна

 
З паровим праскою Domotec MS 2202 Ceramic сучасна господиня зможе справлятися з домашньою роботою швидко і ефективно - у вас завжди буде залишатися досить часу на себе і сім'ю. 

 

Характеристики
Количество в ящике 12
Производитель Domotec
Состояние Новое
Страна производитель Китай
Беспроводная технология Нет
Вертикальное отпаривание Нет
Длина сетевого шнура (м) 1.7
Желобок для пуговиц Нет
Защита от накипи Да
Материал подошвы утюга керамика
Мерный стакан Да
Наличие дисплея Нет
Насадка для деликатных тканей Нет
Объем резервуара для воды (л) 0.25
Паровой носик Нет
Поворот шнура на 360 градусов Да
Постоянная подача пара Да
Потребляемая мощность (Вт) 2200
Противокапельная система Да
Регулировка подачи пара Да
Складная ручка Нет
Сухая глажка Да
Тип Бытовой
Тип питания Сеть 220 В
Увеличенная воронка для залива воды Нет
Функция автоотключения Нет
Функция разбрызгивания Да
Функция самоочистки Нет
Чехол для хранения и транспортировки Нет

Написать отзыв

Пожалуйста авторизируйтесь или создайте учетную запись перед тем как написать отзыв

Теги: Утюг с керамическим покрытием Domotec MS 2202 (Красный)

    * Цвет или оттенок продукта на фото может отличаться от реального. Характеристики и комплектация товара могут изменятся производителем без уведомления. Магазин LMM.in.ua не несет ответственность за изменения, внесенные производителем.