Інформація
Пошук

Купити Вивіска Відчинено Відкрито (48*25 см.)

Модель: 0395

Короткий опис


Опис Світлове табло LED "Відчинено/Зачинено", розмір 24*48см, 220В 2 кольори. Світлодіодні таблички застосовуються в комерційній сфері для реклами та привернення уваги до Вашого бізнесу. Як правило їх вішають на вітражі,... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 20
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Вид - Электронное табло
Висота (мм) - 250
Кількість рядків - 1
Застосування - Внутри помещения
Тип виведення інформації - Монохромный с анимацией
Ширина (мм) - 480
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
286.59грн.

20 шт або бiльше - 239.03грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Опис

Світлове табло LED "Відчинено/Зачинено", розмір 24*48см, 220В 2 кольори. Світлодіодні таблички застосовуються в комерційній сфері для реклами та привернення уваги до Вашого бізнесу. Як правило їх вішають на вітражі, фасади як носії інформації.

Світлодіодні інформаційні таблички призначені для ефективної передачі інформації про роботу Вашого закладу споживачеві. Мають яскравий, яскравий вигляд, пройти повз і не помітити яку просто не можливо.

Світлодіодні таблички застосовуються в комерційній сфері для реклами та привернення уваги до Вашого бізнесу. Як правило їх вішають на вітражі, фасади як носії інформації. Вони є легкими панелями з ПВХ або оргсклом з вбудованими світлодіодами, з живленням від мережі. Лампи встановлюються у певній послідовності, створюючи слово або знак, наприклад, «Відкрито». Різноманітність кольорів світлодіодних елементів дозволяє створити яскраву барвисту табличку, яка блимає та змінює колір. Світлодіодні таблички це найоптимальніший спосіб привернути увагу з мінімальними вкладеннями. Вона випромінює яскраве світло, яке чітко видно на великій відстані і змусить звернути на себе увагу в нічному та вечірньому місті. Світлодіоди відрізняються високим терміном служби, тому така табличка може прослужити понад сім років. Табличка не боїться високих температур та сильних морозів. Перевагою світлодіодної таблички перед іншими видами покажчиків, що живляться від електрики, є економія енергоресурсів більш ніж у 5 разів.

Характеристики
Кількість у ящику 20
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Вид Электронное табло
Висота (мм) 250
Кількість рядків 1
Застосування Внутри помещения
Тип виведення інформації Монохромный с анимацией
Ширина (мм) 480

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Вивіска Відчинено Відкрито (48*25 см.), Вивіска Відчинено Відкрито (48*25 см.) оптом, Купити за найнижчою ціною Вивіска Відчинено Відкрито (48*25 см.) в Одесі, Вивіска Відчинено Відкрито (48*25) .) за найнижчими цінами, Код товару 0395, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.