Інформація
Пошук

Придбати Котел UNIQUE UN-5207 (5.5л, 26см, квадратний, гранітний, з кришкою)

Виробник: Unique
Модель: UN-5207

Короткий опис


Посуд торгової марки UNIQUE – це унікальне поєднання функціональності та ціни. Завдяки своїй якості продукції, використанню інноваційних технологій при виробництві, строгому та класичному дизайну виробів та високому конт... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 6
Виробник - Unique
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Украина
sku - UN-5207
Внутрішнє покриття - мрамор
Діаметр (мм) - 260
Дужка для підвішування - Нет
Кришка - есть
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
676.91грн.

6 шт або бiльше - 564.98грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Посуд торгової марки UNIQUE – це унікальне поєднання функціональності та ціни. Завдяки своїй якості продукції, використанню інноваційних технологій при виробництві, строгому та класичному дизайну виробів та високому контролю якості компанія завоювала популярність і серця десятків тисяч користувачів. Посуд UNIQUE виготовляється з сучасних матеріалів із застосуванням останніх інновацій, що дозволяє використовувати цей посуд протягом тривалого часу без втрати споживчих характеристик.

Каструля-казан з гранітним антипригарним покриттям UNIQUE UN-5207 виготовлена з литого алюмінію , це високоякісний, екологічно чистий матеріал , що має високу теплопровідність, гігієнічність і невелику вагу. Завдяки використанню цього матеріалу досягається ідеальний розподіл тепла по всій поверхні посуду. Тришарове гранітне антипригарне покриття , посилене надтвердими мінералами нового покоління, не містить шкідливих PFOA речовин , має високу стійкість до подряпин та інших механічних пошкоджень. Завдяки своєму складу, це покриття легко мити .

Отримані в процесі експлуатації дрібні подряпини та невеликі потертості на поверхні посуду не впливають на властивості антипригарного покриття та довговічність. Таке покриття дозволяє готувати здорову їжу з мінімальною кількістю жиру, продукти не пригорають та зберігають свій смак. Це є гарантією приготування здорової та корисної їжі , мінімум води та олії дозволить зберегти максимум вітамінів та інших корисних речовин у ваших стравах. У ручці кришки зроблено спеціальний отвір, який дозволяє додавати масло при приготуванні їжі, не знімаючи кришку.

Унікальне дно – цільнолитий алюмінієвий диск на дні посилює теплопровідність та економить витрати енергії на приготування, сприяє рівномірному розігріву , перешкоджає температурним деформаціям. Термостійкі литі ручки. Котел із гранітним антипригарним покриттям UNIQUE UN-5207 литий алюміній сумісний з усіма видами плит , у тому числі індукційними, можна використовувати в духовці. Придатний для миття у посудомийній машині.

Характеристики
Кількість у ящику 6
Виробник Unique
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Украина
sku UN-5207
Внутрішнє покриття мрамор
Діаметр (мм) 260
Дужка для підвішування Нет
Кришка есть
Матеріал Алюминий
Матеріал кришки Стекло
Призначення Для плиты
Об'єм (л) 5.5
Підходить для миття в посудомийній машині Да
Тип плити Индукционная|Газовая|Стеклокерамическая|Электрическая
Тринога Нет

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Котел UNIQUE UN-5207 (5.5л, 26см, квадратний, гранітний, з кришкою), Котел UNIQUE UN-5207 (5.5л, з кришкою) оптом, Купити за найнижчою ціною Казан UNIQUE UN-5207 (5.5л, з кришкою) ) у Одесі, з кришкою) за найнижчими цінами, Код товару UN-5207, Виробник: Unique

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.