Інформація
Пошук

Купити VR BOX Z4 Окуляри віртуальної реальності з пультом та навушниками

Модель: 6769

Короткий опис


Віртуальний світ стає реальнішим! Використовуйте VR BOX Z4 Окуляри віртуальної реальності з пультом та навушниками для перегляду фільмів, насолоджуйтесь своїм власним екраном, як у кінотеатрах із широкоформатною кінемат... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 20
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Джерело сигналу - Медиаплеер
Особливості - Контроллер
Підключення окулярів - Bluetooth
Тип - Очки виртуальной реальности
Кут огляду мікроекранів - 45
Колір - Белый
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
635.50грн.

20 шт або бiльше - 530.54грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: На складі

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Віртуальний світ стає реальнішим!

Використовуйте VR BOX Z4 Окуляри віртуальної реальності з пультом та навушниками для перегляду фільмів, насолоджуйтесь своїм власним екраном, як у кінотеатрах із широкоформатною кінематографічною системою Imax, отримуйте безмежне здивування та насолоду від зображення. Четверте вдосконалене поєднання очей віртуальної реальності VR BOX Z4 мають широкий кут обозру одягу очей віртуальної реальності. Це одна з найкращих моделей окулярів, що може не тільки демонструвати повноцінну величезну 3D картинку, а й відстежує положення голови користувача в просторі, може працювати як автономно, так і в парі з комп'ютером.

VR BOX Z4 Окуляри віртуальної реальності з пультом та навушниками

Можливості VR BOX Z4

Перегляд відео як 2D і 3D на великому екрані (не гірше, ніж у сучасному кінотеатрі) Можливість грати в ігри з підтримкою VR (віртуальної реальності) з повним ефектом присутності без підключення до комп'ютера (ігри доступні на Google play market та Apple AppStore та їх кількість) з кожним днем зростає).

Висока якість лінз

Оригінальні лінзи із восьмиразовим нано-покриттям. Кожна лінза прозора та яскрава, що зменшує деформацію та ефект відблисків – дозволяє суттєво знизити почуття втоми очей при використанні. Ця технологія повністю змінить Ваше уявлення про світ віртуальної реальності.

Зручність використання

Зворотний бік цього диска, прилегла до голови обшита м'яким матеріалом. На диску є застібки на липучці і потрібно кілька секунд, щоб все відрегулювати і бути готовим поринути в іншу реальність.

Особливості моделі

Окуляри оснащені вбудованою бездротовою кнопкою, розташованою в нижній частині окулярів і після натискання активує рух гумової деталі, яка фіксує телефон. Бездротова кнопка в навушниках також працює без суперечок.

Переваги VR BOX Z4 Окулярів віртуальної реальності з пультом та навушниками:

1.

Система кріплення дозволяє надійно фіксувати смартфони різного розміру: з діагоналлю екрана від 4,7 – 6,2 дюймів (розруб шолома приймає розмір смартфона).

2.

Реалізовано можливість діоптрійної корекції лінз під кожне око окремо, так що користувачам зі зниженою гостротою зору можна користуватися VR BOX Z4 без окулярів.

3.

Система керування за допомогою "магнітної кнопки", яка підтримується всіма програмами (місце розміщення магнітної кнопки можна змінювати).

4.

Можливість керувати грою за допомогою повороту голови (відчуття такі ніби Ви на прогулянці у віртуальному світі, повне занурення у гру).

Ви можете бути впевнені

Тільки якісний товар

Наші фахівці завжди готові проконсультувати

Гранично вигідна вартість

З VR BOX Z4 Окулярами віртуальної реальності з пультом та навушниками можете залишитися вдома, але при цьому насолоджуватися концертом або перебувати на конференції, відчувати емоції під час стрибка з тарзанки або відчути політ із костюмом-крилом.
Характеристики
Кількість у ящику 20
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Джерело сигналу Медиаплеер
Особливості Контроллер
Підключення окулярів Bluetooth
Тип Очки виртуальной реальности
Кут огляду мікроекранів 45
Колір Белый

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити VR BOX Z4 Окуляри віртуальної реальності з пультом та навушниками, VR BOX Z4 Окуляри віртуальної реальності з пультом та навушниками оптом, Купити за найнижчою ціною VR BOX Z4 Окуляри віртуальної реальності з пультом та навушниками в Одесі, VR BOX Z4 Окуляри і навушниками за найнижчими цінами, Код товару 6769, Виробник:

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.