Інформація
Пошук

Купити Шланг X HOSE 7.5m 25FT

Виробник: Xhose
Модель: 1841

Короткий опис


Шланг « X - hose » буде корисним та довготривалим придбанням! Передбачена система з'єднання декількох шлангів для отримання необхідної робочої довжини. Для чого можна використовувати шланг « X - hose »: для миття дачного... Читати далі...

Короткі характеристики


Кількість у ящику - 40
Виробник - Xhose
Стан - Новое
Країна виробник - Китай
Країна реєстрації бренду - Китай
Армований шланг - Да
Діаметр (мм) - 25
Довжина (м) - 2.5
Кількість шарів - 2
Максимальна робоча температура (град.) - 50
Дивитися усі характеристики

Знайшли дешевше?
125.46грн.

40 шт або бiльше - 97.58грн.
Для отримання цієї ціни зв`яжіться з менеджером

  • Наявність: Нет в наличии

Додаткова інформація:
Доставка товару?

Доставка товару?

Ми відправимо ваш замовлення в будь-яку точку України!

У Вас виникли запитання?

У Вас виникли запитання?

Відповімо на Ваші запитання в чаті або по телефону з 8:00 до 14:00

Шланг « X - hose » буде корисним та довготривалим придбанням! Передбачена система з'єднання декількох шлангів для отримання необхідної робочої довжини.

Для чого можна використовувати шланг « X - hose »:

  • для миття дачного басейну;
  • для миття вікон;
  • для миття фасадів;
  • для миття автомобіля;
  • для поливу квітів та овочів та дерев.

Водорозпилювач ( відсутня, в заводській комплектації ) «X-hose» - є простою у використанні насадку, в якій одночасно поєднується вісім різних функцій поливу.

Вісім видів струменя води:

  1. повний струмінь;
  2. струмінь під кутом;
  3. розбризкування;
  4. проливний дощ;
  5. конус;
  6. струмінь центром;
  7. плоский струмінь;
  8. серпанок.

Поливальний шланг Magic hose – це найновіша розробка у світі садівництва та городництва! Щоб процес поливу клумб та газонів перетворився на приємне задоволення, радимо всім дачникам та садівникам вибрати шланг MAGIC HOSE!

СУПЕР ШЛАНГ magic HOSE

Поливочный шланг XHOSE. Он не будет у вас мешаться под ногами.  При включении воды он увеличивается в размере в несколько  раз. При хранении не займет много места Ще нещодавно доводилося тягати важкі відра з водою, щоб полити свою присадибну ділянку або Переносной поливочный садовый шланг  XHose. Разворачивается в саду а не у вас в руках невелику клумбочку з квітами. Потім з'явилися гумові та пластикові шланги. Всі знають, що звичайні поливальні шланги дуже важкі і їх треба постійно розплутувати і розправляти в них загнуті кути, і вони викликають лише одне роздратування. Тому такі шланги вже сьогодні залишаються в минулому. На зміну їм прийшов просто унікальний, зручний, легкий, гофрований поливальний шланг MAGIC HOSE з універсальним розпилювачем! Завдяки шлангу всі роботи по господарству набагато спрощуються. З таким шлангом, полив газонів та клумб із квітами, стане приємним процесом, отже, і настрій не буде зіпсованим. Тепер Ви неодмінно полюбите поливати свій сад та город! Однак полив - це не єдине призначення, з яким впорається такий поливальний шланг. Завдяки розпилювачу, який іде у комплекті до шлангу, можна мити вікна, стіни, автомобілі. І ще цей шланг з насадкою можна використовувати як душ. Інша назва поливального шланга MAGIC HOSE - поливомийний шланг Стрейч Хоз (Stretch Hose).

ПЕРЕВАГИ ПОЛИВОЧНОГО ШЛАНГУ.

Основні переваги поливального шланга Xhose від інших поливальних шлангів:
1. Як тільки приєднайте шланг до системи поливу і увімкніть кран з водою, довжина і ширина шланга автоматично майже миттєво збільшуються втричі. Наприклад, шланг довжиною 2,5 метра – отже, у процесі поливу він автоматично розтягується до 7,5 метрів і відповідно втричі збільшиться в діаметрі.
2. При припиненні подачі води з водопроводу, він одразу ж зменшиться, буквально за деякий час, при цьому одразу ж прийме початковий розмір.
3. Шланг маленький, компактний і дуже легкий, що уможливлює принести його навіть найменшому садівнику – любителю. Тому, його Поливочный шланг XHOSE. Он не будет у вас мешаться под ногами.  При включении воды он увеличивается в размере в несколько  раз. При хранении не займет много места. Поливочный шланг XHOSE поднимет даже ребенок можна брати із собою на дачу, поклавши в сумку. Вдома під час зберігання цей садовий інвентар займає зовсім мало місця на полиці в коморі. Зате під час поливу він справжній «король» водного процесу!
4. Водяний шланг не перекручується, не створює заломів, значить, вам не доведеться постійно нахилятися і розпрямляти заломи, які стають глухим кутом для водного струменя.
Поливомоечный шланг XHOSE. При подаче воды увеличивается в несколько раз. При хранении не занимает много места. Легкий, не мешается под ногами 5. Шланг дуже еластичний. При будь-якому натиску води, в який би бік ви його не потягнули, він не заламується, а лише плавно згинається.
6. Зносостійкий. Він Вас радуватиме не один рік!
7. Шланг просто універсальний, тому що легко справляється з різними завданнями за допомогою розпилювальної насадки.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Поливати з таким розпилювачем буде дуже легко і просто!
Шланг зроблений за спеціальною технологією та має унікальну конструкцію. Внутрішній шланг зверху покритий зносостійким нейлоновим гофрованим шлангом - гармошкою. Такий зовнішній гофрований шланг оберігає внутрішній шланг від утворення різних заломів та петель.
Термін експлуатації цього інструменту не обмежений!

Характеристики
Кількість у ящику 40
Виробник Xhose
Стан Новое
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Армований шланг Да
Діаметр (мм) 25
Довжина (м) 2.5
Кількість шарів 2
Максимальна робоча температура (град.) 50
Максимальна температура води (град.) 35
Матеріал шлангу Латекс|ПВХ
Мінімальна робоча температура (град.) 30
Мінімальна температура води (град.) 1
Робочий тиск (атм) 6
Збільшення шлангу при подачі води до 7,5 м
Колір Синий

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Теги: Купити Шланг X HOSE 7.5m 25FT, Шланг X HOSE 7.5m 25FT оптом, Купити за найнижчою ціною Шланг X HOSE 7.5m 25FT Одеса, Шланг X HOSE 7.5m 25FT за найнижчими цінами, Код товару 1841

* Колір або відтінок продукту на фото може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин LMM.in.ua не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.